Online marketing bureau Harderwijk

Molders Media

Harderwijk – ooit gelegen aan de Zuiderzee – staat van oudsher bekend als vissersdorp. Zoek je een online marketing bureau in Harderwijk? We hopen dat je dan niet zomaar gaat vissen in de hoop dat je beet hebt. Maar dat je gericht gaat zoeken naar een online marketing bureau Harderwijk dat knetterhard voor je werkt, gebruikmaakt van de laatste inzichten, en jou helpt te groeien.

Heb je daarvoor een online marketing bureau in Harderwijk nodig? Nee. Jouw online marketing bureau voor je Harderwijkse business hoeft zelfs niet op de Veluwe of in Gelderland te liggen. Omdat alleen de resultaten tellen. En dat brengt je als vanzelf bij ons: Molders Media, online marketing bureau óók voor Harderwijk.

De A28 brengt ons makkelijk bij jou, of andersom. En Skype en de telefoon zijn hulpmiddelen die we zelfs voor onze klanten dicht bij huis dagelijks gebruiken.

Wil je weten hoe wij als online marketing bureau Harderwijk samen kunnen werken aan jouw succes? We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je.

De voordelen van online marketing bureau Harderwijk.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Harderwijk.

Bij Molders Media houden we niet van duurdoenerij. We hebben onze roots in Rotterdam, en zijn dus meer van het type ‘niet lullen maar poetsen’. Dit hebben we gemeen met de harde werkers op de Veluwe. En dat zien onze klanten terug in keiharde resultaten: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Is dit een belofte voor iedereen die een online marketingbureau in Harderwijk zoekt? Nee. Want als online marketing bureau doen we graag een selectie aan de poort. Niet iedereen kan onze directheid waarderen. En als je graag een online marketing bureau Harderwijk hebt dat jou vooraf de garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of een ton winst door Google Ads, dan passen we ook niet bij elkaar. We zijn namelijk realistisch in onze adviezen, en houden niet van de zaken mooier voorsteller dan ze zijn. Want jouw euro’s zijn kostbaar. En onze tijd ook ook.

Voor jou willen we het betrouwbare online marketing bureau Harderwijk zijn dat met je meegroeit. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

We zijn dus vooraf eerlijk tegen je over de verwachte resultaten die we voor je kunnen boeken als online marketing bureau Harderwijk. Al doen we natuurlijk eerst zoekwoorden analyses en concurrentie-analyses, waardoor we meestal wel een verdomd goede inschatting maken van de het eindresultaat.

Dus: voor wie houdt van een eerlijk no nonsense verhaal, mét de belofte dat we onze stinkende best doen om jouw concurrentie te laten verdwijnen in het Wolderwijd: we dagen je uit om ons te bellen om samen te kijken naar jouw groeipotentieel. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Goed, genoeg gepraat. Bel je ons? Gaan we allebei dol-fijn vinden. (Sorry, maar we konden het niet laten om dit grapje over Dolfinarium Harderwijk te maken.)

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.