Online marketing bureau Haarlem

Ga jij jouw online marketing zelf doen of kies je er toch voor om dit uit te besteden aan een online marketing Haarlem? De keuze is aan jou, maar wij zijn van mening dat jij je als hardwerkende ondernemer beter op de dingen kunt focussen waar je goed in bent, zoals het draaiende houden van je onderneming.

Net als jou focussen wij ons ook het liefst ook op hetgeen waar we goed in zijn. In ons geval is dat ons vakgebied online marketing. We weten alles van dit vakgebied en houden ons hier dan ook al jarenlang mee bezig. We voorkomen dat jouw euro’s weglekken in kansloze campagnes, maar helpen je bijvoorbeeld ook om meer te halen uit jouw website of webshop. Dit kan bijvoorbeeld een hogere omzet zijn, maar we kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het technische fundament van je website staat als een huis.

Wat jouw online marketing doelstellingen ook zijn, het moge duidelijk zijn dat online marketing bureau Haarlem Molders Media je kan helpen om deze doelstellingen te bereiken. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Haarlem met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Als online marketing bureau Haarlem kunnen wij niet wachten om voor je aan de slag te gaan. We komen graag meer te weten over je bedrijf en je doelstellingen en samen met jou zullen we er alles aan doen om deze doelstellingen te behalen. Maar voordat het zover is willen we je toch nog een paar dingen vertellen over online marketing bureau Haarlem Molders Media. Wij zijn namelijk een bureau met haar oorsprong in Rotterdam en dus niet in Haarlem. Na een aantal jaar hebben we de grootste havenstad van de wereld echter verruild voor een kantoor in het bourgondische Bergen op Zoom. We hebben alles achter gelaten behalve één ding, namelijk onze Rotterdamse mentaliteit.

Onze klanten komen dagelijks nog in aanraking met onze mentaliteit en tot op heden hebben we alleen maar positieve verhalen gehoord. Wel moeten we je vertellen dat we een tikkeltje anders zijn dan andere online marketing bureaus. We zijn namelijk erg direct in onze communicatie. We nemen geen blad voor de mond en zeggen gewoon waar het op staat, zoals het echte Rotterdammers betaamd. Echter verwachten wij dat onze klanten uit Haarlem hier niet heel veel moeite mee hebben aangezien deze stad vlakbij Amsterdam ligt.

Genoeg over onze mentaliteit, want jij bent natuurlijk gewoon op zoek naar een online marketing partner die jouw website of webshop kan laten groeien. In dat geval kunnen we je in ieder geval vertellen dat je bij online marketing bureau Haarlem Molders Media aan het juiste adres bent. Ons team van specialisten heeft jarenlang ervaring op het gebied van online marketing en wij kunnen dan ook niet wachten om onze kennis met jou te delen en samen te werken aan meer resultaat. En resultaat? Dat kunnen we je zeker beloven.

Molders Media is namelijk gespecialiseerd in alle belangrijke onderdelen van online marketing. Van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren tot het adverteren op social media. Inmiddels hebben wij onze kennis toegepast in allerlei verschillende branches en tot op heden hebben we altijd succes weten te boeken. Wil dit echter zeggen dat wij voor ieder bedrijf in iedere branche aan de slag gaan? Simpel gezegd: nee. Wij werken namelijk met klanten waarin we geloven. Wil jij graag jouw online marketing resultaten naar een hoger niveau tillen, maar constateren wij helaas dat jouw website of webshop de basis nog niet op orde heeft? Dan vertellen we je eerlijk dat het lastig wordt om goede resultaten te behalen. Een goede voorbereiding is het halve werk en dit is dan ook zeker in ons vakgebied het geval. Zien we echter volop potentie in onze samenwerking? Dan zetten we alles op alles op de beste resultaten te behalen.

Als online marketing bureau Haarlem starten wij bij iedere nieuwe klant altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek komen we meer te weten over je bedrijf. We nemen bijvoorbeeld je website of webshop onder de loep, maar bekijken daarnaast ook je concurrentie en je positie in de markt. Uit dit vooronderzoek zullen dan ook zeker een aantal verbeterpunten naar voren komen. Deze verbeterpunten vertalen we naar een plan van aanpak die we met jou delen. Zo weet jij precies welke online marketing middelen we gaan inzetten om jouw doelstellingen te bereiken en dus weet je waar jouw euro’s heen gaan.

Bij online marketing bureau Haarlem houden we niet van loze beloftes, maar wat we je echter wel kunnen beloven is één ding, namelijk: eerlijkheid. Ook hier komt onze Rotterdamse mentaliteit weer om de hoek kijken. We zijn recht voor z’n raap, ook naar onze klanten toe. We scheppen dan ook altijd eerlijke verwachtingen van de te verwachten kosten en het te verwachten resultaat. Zo kan jij met jouw onderneming een weloverwogen beslissing maken of wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw online business. Denk je dat we niets voor je kunnen betekenen? Even goede vrienden, maar in het verleden hebben we meermaals bewezen dat wij in staat zijn om met iedere klant resultaat te boeken.

Het maakt voor ons online marketing bureau Haarlem dan ook niets uit of je nu gevestigd bent in ArnhemGroningen of Nijmegen. We houden gemakkelijk contact via alle moderne communicatiemiddelen en samen streven we naar meer resultaat voor jouw online business.

Ben jij het ook zat om steeds dezelfde (tegenvallende) resultaten te zien in Google Analytics? Dan hebben wij voor jou dé oplossing in huis, namelijk je online marketing uitbesteden aan online marketing bureau Haarlem Molders Media. Geef ons gerust en belletje en samen bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw online marketing bureau Haarlem.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!