Online marketing bureau Haarlem

Molders Media

Wat. Een. Werk. Je online marketing voor elkaar krijgen. Want wat moet je kiezen? Website-optimalisatie? Google Ads? Waar zit je doelgroep? En belangrijker: hoe voorkom je dat je euro’s weglekken in kansloze campagnes? Of als je resultaten nu zo vast zitten als een gedetineerde in de Koepelgevangenis: hoe breek je jezelf daar uit en zorg je dat je wél rendement haalt uit je online marketing?

Wij van Molders Media – online marketing bureau Haarlem – hebben antwoorden. Met onze onconventionele aanpak weten we tof resultaat te behalen voor onze klanten: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Veel van onze klanten zijn al sinds onze oprichting bij ons. Vinden we te gek, want zo horen we regelmatig dat ze dankzij ons als online marketing bureau Haarlem eindelijk die droominvestering hebben kunnen doen. Een office-manager hebben kunnen aannemen. Of dat ze simpelweg weer rust in hun kop hebben, omdat ze weten dat ze hun jaaromzet gaan halen.

We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Ook van andere ondernemers in Noord-Holland. Deze succesverhalen delen we graag persoonlijk met je als online marketing bureau Haarlem.

De voordelen van online marketing bureau Haarlem.

 • Tientallen succescases in elke branche
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
 • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

 • Tientallen succes cases in elke branche.
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
 • Wij werken voor klanten in heel Europa.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • In staat om snel te schakelen.
 • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Haarlem.

We kunnen niet wachten om meer te horen over jouw bedrijf en je doelen. Maar toch nog een paar belangrijke dingen over ons als online marketing bureau Haarlem: we zijn nogal direct. Zijn je wensen niet haalbaar? Wil je dat we iets uitvoeren, want dat werkte voor je buurman ook zo lekker, maar weten wij door onze ervaring dat je dan net zo goed je geld gelijk in het Spaarne kan gooien? Dan hoor je dat luid en duidelijk van ons. Leuke gesprekken? Vaak niet. Goed voor je portemonnee? Dat wel. En daar gaat het ons om als online marketing bureau Haarlem.

Voordat mensen klant bij ons worden als online marketing bureau Haarlem, hebben ze vaak maar 1 vraag? Hoe bereiken jullie voor mij resultaat? Slimme vraag. Zo doen we dat:

 • We doen altijd vooronderzoek. Zo kunnen we vooraf al goed inschatten wat je resultaten gaan zijn.
 • We hebben meestal wel succes cases die die bijzonder veel lijken op jouw uitgangs- en gewenste situatie. Zo weten we uit eigen ervaring dus wat werkt.
 • We zijn gek op innoveren. Want zo’n 435-pagina’s tellend standaardhandboek ‘zo optimaliseer je een online marketing campagne’ is natuurlijk leuk, maar wij willen harder, better, faster, stronger voor onze klanten. En dus houden we van klein experimenteren, om te kijken waar onverwachte groei zit. Bij succes schalen we groot op.

Zoek je een online marketing bureau Haarlem dat met je meegroeit? Duurzame relaties, daar houden we van. We zijn dan ook officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

We dagen je uit. Bel ons vandaag nog. Dan kijken samen of we kansen voor je zien. We zien niet voor iedereen ruimte voor groei. Soms kunnen we alleen maar zeggen: je doet het al top. En soms adviseren we mensen om eerst hun businesskant op orde te brengen voordat ze investeren in campagnes of een nieuwe webshop/website.

Wat we je wel durven garanderen: aan het einde van het telefoongesprek heb je sowieso 3 nieuwe inzichten opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een fles wijn van ons. Beloofd.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.