Online marketing bureau Friesland

Kan jij wel advies of de werkzaamheden van een online marketing bureau Friesland gebruiken? Dat snappen wij maar al te goed. Online marketing is namelijk een vak apart en voor de juiste uitvoer van dit vak is kennis vereist. Natuurlijk is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met online marketing werkzaamheden voor jouw eigen bedrijf. Echter heeft de praktijk ons geleerd dat veel ondernemers hier moeite mee hebben. Ze komen namelijk de kennis en de tijd tekort.

De oplossing? Jouw online marketing werkzaamheden uitbesteden aan online marketing bureau Friesland Molders Media. Wij zijn al jarenlang actief als professionele partner op het gebied van online marketing voor bedrijven door heel Nederland. We hebben iedere branche al eens voorbij zien komen, maar we hebben bewezen dat we zelfs in de meest concurrerende branches topresultaten kunnen boeken.

We delen de succesverhalen van ons online marketing bureau Friesland graag met jou. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Friesland met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Onze klanten zitten door heel Nederland. Voor ons maakt het dan ook niets uit of je nu gevestigd bent in HarderwijkHoofddorpMaastricht of dus in Friesland. We houden namelijk gemakkelijk contact via de telefoon, e-mail, WhatsApp of via Slack. Voor is er maar één ding belangrijk. Namelijk het ondersteunen van ondernemers op het gebied van online marketing. Online marketing is een breed vakgebied en wij kunnen je dan ook vele verschillende onderdelen ondersteunen en adviseren. Wil jij bijvoorbeeld beter gevonden op relevante zoekwoorden voor jouw online business? Dan schrijven we sterke SEO-geoptimaliseerde content, zorgen we voor relevante backlinks en zorgen we ervoor dat het technische onderdeel van je website of webshop staat als een huis.

Word jij echter al goed gevonden en wil je juist meer uit je social media of Google Ads campagnes halen? Ook in dat geval kan je bij online marketing bureau Friesland Molders Media terecht. We weten dat jouw euro’s kostbaar zijn en daarom gaan we door tot we uiteindelijk een positief resultaat hebben bereikt. We houden niet van eindeloze strategie-sessies, maar we zijn aanpakkers. Natuurlijk betekent dit niet dat we als een kip zonder kop aan het werk gaan.

Voordat we namelijk voor jouw bedrijf aan de slag gaan met het opzetten van een winstgevende SEO-strategie of het opzetten/optimaliseren van jouw Google Ads campagnes starten we altijd met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek gaan we kijken naar de huidige situatie van je website of webshop en hieruit zullen een aantal verbeterpunten naar voren komen. Vervolgens gaan we samen bepalen met jou wat op dat moment de belangrijkste verbeterpunten zijn en gaan we hiermee aan de slag. We gaan net zo lang door totdat we een positief rendement hebt behaald en jij dus waar voor je geld krijgt. Dat is online marketing bij online marketing bureau Friesland Molders Media.

Hoewel we dus klanten bedienen helemaal in Friesland, zijn we gevestigd in het zuiden van Nederland. Ons kantoor bevindt zich in Bergen op Zoom, maar wist je dat onze roots eigenlijk in Rotterdam liggen? Inderdaad, Molders Media is een Rotterdams bedrijf in hart en nieren en wij kunnen je vertellen dat de Rotterdamse mentaliteit nog steeds in ons bedrijf aanwezig is. Dit merk je dan ook aan alles. We zijn aanpakkers, maar daarnaast zijn we recht voor z’n raap.

Dit betekent dat we zeggen wat we denken. Soms zijn we hard, maar altijd zijn we eerlijk. Je kan dan ook altijd van ons eerlijk advies, eerlijke verwachtingen en eerlijke resultaten verwachten. We zijn niet het online marketing bureau Friesland die jou torenhoge resultaten beloofd en deze uiteindelijk niet waarmaken. Nee. Op basis van jouw beschikbare budget, jouw positie binnen de markt en je concurrentie geven we je eerlijke verwachting. Wat we je in ieder geval wel kunnen beloven is dat we de kennis in huis hebben om binnen iedere markt resultaat te boeken. Zelfs in de meest concurrerende branches, zoals de dieetbranche, hebben we onze klanten naar topposities binnen Google weten te sturen of ijzersterke SEA en social media campagnes gerealiseerd.

Wil jij nu ook meer halen uit jouw website of webshop, maar heb je er de tijd of de kennis niet voor? Dan weet je wat je te doen staat, namelijk de hulp inschakelen van online marketing bureau Friesland Molders Media. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Molders Media, jouw online marketing bureau Friesland.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!