Online marketing bureau Eindhoven

Bij online marketing bureau Eindhoven Molders Media begrijpen we maar al te goed dat ondernemers moeite hebben met het behalen van goede online marketing resultaten. Als hardwerkende ondernemer heb je namelijk meer te doen dan online marketing campagnes opzetten. Je dient er namelijk voor te zorgen dat jouw onderneming blijft draaien met alle verantwoordelijkheden van dien.

Vaak merken wij dan ook dat er veel aandacht wordt besteed aan het opzetten van een website of webshop, maar vervolgens worden de kansen die de website biedt onbenut gelaten. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat het vakgebied online marketing continu veranderd.

Wil jij de kansen die jouw website of webshop biedt wel benutten? Laat Molders Media online marketing bureau Eindhoven je dan helpen.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Eindhoven met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Maak kennis met online marketing bureau Eindhoven Molders Media. Wij houden ons al jarenlang bezig met online marketing en hebben inmiddels honderden klanten geholpen aan het behalen van betere resultaten met hun website of webshop. Deze resultaten kunnen van alles zijn, van een betere organische vindbaarheid in Google tot het draaien van winstgevende Facebook en Instagram campagnes.

Bij Molders Media zijn we namelijk gespecialiseerd in alle facetten van online marketing. We hebben onze diensten onderverdeeld in: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, strategie/ondersteuning en social media adverteren. Wanneer wij voor onze klanten aan de slag gaan betekent dit natuurlijk niet dat wij altijd alle middelen inzetten. Aan de hand van ons vooronderzoek gaan we namelijk bepalen welke online marketing middelen het beste ingezet kunnen worden om jouw doelstellingen te behalen. Heb jij bijvoorbeeld op dit moment al een aantal goede Google Ads campagnes lopen, maar blijven je organische bezoekers achter? Dan zullen wij ons natuurlijk focussen op het verhogen van de organische bezoekers door middel van (technische) SEO-werkzaamheden. Dit houdt dan in dat we aan de slag gaan met het schrijven van relevante SEO-geoptimaliseerde content, het vergaren van relevante backlinks én we zorgen ervoor dat het technische fundament van je website staat als een huis. Natuurlijk is dit maar een voorbeeld en onze kennis gaat dan ook veel verder dan dit.

In ieder geval kunnen we je bij ons online marketing bureau Eindhoven één ding beloven. Wanneer wij namelijk genoeg potentie zien in jouw online business en voor je aan de slag gaan garanderen wij resultaat. Natuurlijk is dit resultaat afhankelijk van meer dan alleen online marketing, zoals bijvoorbeeld de vraag naar je product of dienst, maar resultaat met onze campagnes bereiken we zeker.

Gaan we dan ook voor je aan de slag op het moment dat we geen tot weinig potentie zien in jouw online business? Hier kunnen we heel duidelijk in zijn, namelijk nee. Voor ijzersterke online marketing campagnes is het namelijk belangrijk dat je basis op orde hebt. ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ wordt weleens gezegd in dit gaat in ons vakgebied dan ook zeker op.

Zoals je misschien al hebt gezien zijn wij als online marketing bureau niet gevestigd in deze lichtstad, maar in Bergen op Zoom. Waarom profileren wij ons dan toch als ‘online marketing bureau Eindhoven’? Dit komt omdat wij vinden dat het tegenwoordig niet meer noodzakelijk is om als jouw online marketing partner bij je om de hoek te zitten. We kunnen namelijk gemakkelijk contact houden via de telefoon, WhatsApp, e-mail of bijvoorbeeld via Slack. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een persoonlijk gesprek bij ons in Bergen op Zoom in te plannen, maar voor ons maakt het verder niet uit of je nu gevestigd bent in LelystadAlmelo of Soest.

Wat je in ieder geval van Molders Media, online marketing bureau Eindhoven kunt verwachten is eerlijkheid. Ondanks dat we nu gevestigd zijn in Bergen op Zoom komen we oorspronkelijk uit Rotterdam. We hebben onze Rotterdamse mentaliteit dan ook nooit losgelaten. Dit merken onze klanten aan de manier van onze communicatie. We zijn recht door zee en nemen geen blad voor de mond. Dit kan voor de Eindhovenaren misschien even wennen zijn, maar al onze klanten zeggen uiteindelijk dat ze deze manier van communiceren waarderen. We zeggen namelijk waar het op staat en hierdoor weten onze klanten precies wat ze aan ons hebben. Verwacht van online marketing bureau Eindhoven Molders Media dan ook geen mooie praatjes die we toch niet waar kunnen maken. Hier hebben we namelijk alleen maar onszelf mee en op het moment dat wij deze prachtige beloftes niet waar kunnen maken verliezen we logischerwijs het vertrouwen van onze klanten. Vandaar dat wij onze kostbare tijd liever besteden aan hetgeen waar we wel goed in zijn, namelijk online marketing.

In het verleden hebben we meermaals bewezen dat wij in iedere branche, hoe concurrerend deze ook mag zijn, resultaat weten te boeken. We hebben alle kennis in eigen huis en zijn daarnaast in staat om snel te schakelen. Dit maakt ons dan ook hét online marketing bureau Eindhoven.

Heb jij ook moeite met behalen van betere online marketing resultaten met jouw online business? Geef ons dan even een belletje en samen kunnen we de mogelijkheden voor jouw onderneming bekijken.

Molders Media, jouw online marketing bureau Eindhoven.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!