Online marketing bureau Den Haag

Bij online marketing bureau Den Haag Molders Media zijn we gefocust op één ding, namelijk resultaat. Ook werken we voor klanten in Den Haag, de stad van pakken en diplomaten. Wijzelf houden niet van duurdoenerij en mooie praatjes. Dit zien we op het Binnenhof namelijk al genoeg.

Molders Media is een no-nonsense online marketing bureau Den Haag. Wij helpen klanten om te groeien door het opzetten ongeëvenaarde online marketing campagnes. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website of webshop staat als een huis. We hebben tientallen succesverhalen in vrijwel iedere branche.

Wil jij weten hoe we voor jouw onderneming in Den Haag kunnen werken aan succes? Lees dan snel verder.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Den Haag met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Dus Molders Media, online marketing bureau Den Haag is een no-nonsense bureau. Dit betekent dat wij niet houden van mooie praatjes of loze beloftes en we je gewoon vertellen waar het op staat. Op het moment dat wij zien dat de doelstellingen die je voor jouw website of webshop hebt opgesteld onhaalbaar zijn dan vertellen we je dit eerlijk. Hier heb je namelijk meer aan dan wanneer we je topresultaat beloven maar dit resultaat nooit waar kunnen maken.

Wat we je in ieder geval wel kunnen vertellen is wat wel werkt binnen jouw branche. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en we hebben klanten geholpen in vrijwel iedere branche. Dit betekent dat we weten hoe we jouw branche moeten benaderen en uiteindelijk resultaat kunnen behalen. Dit resultaat kan bijvoorbeeld zijn: meer bezoekers op je website, meer naamsbekendheid en/of meer aankopen via je webshop.

Hoe behalen wij deze resultaten als online marketing bureau Den Haag? Dit doen wij door de juiste online marketing mix in te zetten. Bij Molders Media hebben we namelijk kennis op alle belangrijke gebieden van online marketing. We kunnen je helpen met de (technische) SEO van je website of webshop, maar ook voor het opzetten van winstgevende strategieën en advertentiecampagnes ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordat wij echter aan de slag gaan met het inzetten van de juiste online marketing middelen starten we altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek analyseren we je huidige website of webshop, de markt en bepalen we uiteindelijk waar jouw kansen liggen op het gebied van online marketing. Het vooronderzoek vertalen we naar een plan van aanpak, zodat jij precies weet wat we gaan doen, wanneer we dit gaan doen en natuurlijk ook hoe we dit gaan doen.

Betekent dit echter dat wij voor iedere online business aan de slag gaan? Nee. Op het moment dat wij jouw online business onder de loep nemen en we merken dat jij de basis nog niet op orde hebt dan vertellen we je eerlijk dat je hier eerst voor moet zorgen, voordat wij verder aan de slag gaan met onze online marketing werkzaamheden. Een stevige basis is namelijk van groot belang voor het succes van jouw online marketing.

Bij online marketing bureau Den Haag Molders Media houden we van twee dingen, namelijk: resultaat en eerlijkheid. Hoe we samen met jou resultaat gaan boeken hebben we je al verteld, maar daarnaast vinden wij het belangrijk om te vermelden dat wij je altijd van eerlijk advies voorzien.

Zoals we al eerder aangaven houden we niet van mooipraterij. We zijn dan ook geen online marketing bureau Den Haag dat alles op alles zet om zoveel mogelijk klanten aan te nemen. Nee. We maken een selectieve selectie van ondernemingen waarvan wij geloven dat deze potentie hebben. Zien we geen potentie? Helaas, dan zijn we geen match. Zien we echter volop potentie in jouw onderneming? Dan zetten we alles op alles om het maximale eruit te halen!

Molders Media, online marketing bureau Den Haag is gevestigd in Bergen op Zoom. Echter komen we oorspronkelijk uit Rotterdam. We hebben onze Rotterdamse mentaliteit dan ook meegenomen naar deze bourgondische stad in West-Brabant. Wanneer we samen met jou aan de slag gaan kan je van ons dan ook een zeer directe manier van communiceren verwachten. We kunnen soms een tikkeltje brutaal overkomen, maar we zijn altijd eerlijk en scheppen de juiste verwachtingen.

Eerlijkheid en resultaat is dan ook precies hetgeen wat je van online marketing bureau Den Haag Molders Media kunt verwachten. Samen met jou behalen we graag de doelstellingen die je voor jouw onderneming hebt opgesteld. Zowel kleine als grote klanten zijn bij ons welkom en natuurlijk is het altijd mogelijk om klein te beginnen en de campagnes op te schalen zodra we zien dat de campagnes werken.

Heb jij hulp of extra advies nodig op het gebied van online marketing? Dan maken wij graag kennis met je. Geef ons even een belletje en samen bekijken we of we wat voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw online marketing bureau Den Haag.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!