Online marketing bureau Den Haag

Molders Media

Bij Molders Media – online marketing bureau in Den Haag – houden we niet van duurdoenerij. Ook al doen we online marketing in Den Haag, de stad van pakken en diplomaten. We zijn ook niet van de holle woorden. Die zijn er op het Binnenhof al genoeg.

Wij zijn een rechtdoorzee online marketing bureau dat in Den Haag klanten helpt om te groeien. Met webshops en websites die staan als een huis. Met online marketing campagnes die wél werken.

Waarom we dat durven te zeggen over ons online marketing bureau voor Den Haag? We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. En die delen we graag persoonlijk met je.

Wil je weten hoe wij in Den Haag samen kunnen werken aan jouw succes?

De voordelen van online marketing bureau Den Haag.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media: online marketing bureau Den Haag.

No nonsense. Dat is Molders Media: online marketing bureau in Den Haag. No nonsense betekent voor ons dat we niet blijven hangen in vage strategieën. Dat we het je gewoon vertellen als je doelen niet haalbaar zijn. En dat we je precies kunnen vertellen wat wél werkt in jouw branche. Omdat we daar de succescases voor hebben.

Deze aanpak zien onze klanten terug in klinkend resultaat: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Is dit een belofte voor iedereen die bij ons aanklopt? Nee. We merken bij ons online marketing bureau in Den Haag dat onze rechttoe rechtaan aanpak niet voor iedereen een match is. En als je graag een bureau voor online marketing in Den Haag hebt dat je gouden bergen belooft, dan verwijzen we je graag door naar een paar politici rond verkiezingstijd. Die kunnen dat namelijk heel goed.

Wij zijn liever eerlijk in onze adviezen. Want dat verdien je. Jouw euro’s zijn kostbaar. En onze tijd ook ook.

Voor jou willen we online marketing in Den Haag doen die wél werkt. We willen de partner zijn die met je meegroeit. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Voor wie houdt van een eerlijk verhaal, mét de belofte dat we ons stinkende best doen om jouw concurrentie van de kaart te vegen: tof dat je er bent, en we nodigen je graag uit in ons kantoor in Bergen op Zoom. Dan laten we je persoonlijk een aantal van onze succescases zien van ons online marketing bureau in Den Haag. En kunnen we voordat je ook maar 1 euro hebt uitgegeven al een globale inschatting geven van jouw resultaat.

Goed, genoeg gepraat. Kom je kennismaken? Bel ons even. Bij ons krijg je geen Háágs bakkie, maar een lékker bakkie pleur.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Hoe kom je hoog in Google? 🔍

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

Hoger in Google door Ads? (SEA) 📈

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

De beste social media strategie? 📱

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

Wat kost het? 💰

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor Molders Media? 🤝

Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases. Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.