Online marketing bureau Den Bosch

Molders Media

Zit jouw bedrijf qua online marketing net zo vast als je auto op de Ringweg ’s Hertogenbosch tijdens de spits? Is de Paleisbrug niet voldoende om het online gat tussen jou en je concurrenten te overbruggen? En is jou door je huidige online marketing bureau Den Bosch beloofd dat je resultaten lekkerder smaken dan een Bossche Bol, maar trekt je bek zuur weg als je naar je zakelijke rekening kijkt?

Maak dan ’s kennis met hét online marketing bureau voor Den Bosch: Molders Media. We werken op kantoor, maar houden ervan om met onze poten in de modder te staan. Om voor jou webshops en websites met een stevig fundament te bouwen. En met onze online marketing campagnes je business duurzaam te laten groeien.

We zijn zelf ondernemers. En weten dat jouw tijd en euro’s kostbaar zijn. Daarom bij ons geen eindeloze, vage strategy sessions, maar een slimme doorvertaling van strategie naar een plan dat werkt. Want dat zoek je in een online marketing bureau Den Bosch.

We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je als online marketing bureau Den Bosch.

De voordelen van online marketing bureau Den Bosch.

 • Tientallen succescases in elke branche
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
 • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

 • Tientallen succes cases in elke branche.
 • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
 • Wij werken voor klanten in heel Europa.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • In staat om snel te schakelen.
 • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Den Bosch.

We praten liever over jou en je doelen, maar toch even een paar belangrijke dingen over ons als online marketing bureau Den Bosch: we zijn nogal direct. Zijn je doelen niet haalbaar? Wil je per se dat we dezelfde dingen doen als je buurman, maar zien wij het nut er niet van in omdat je dan net zo goed meteen je geld in de Zuid-Willemsvaart kunt gooien? Dan hoor je dat luid en duidelijk van ons. Niet altijd de leukste gesprekken, maar voor je portemonnee wel de beste gesprekken.

Waarom we er zo graag met gestrekt been ingaan? Simpel:

 • Omdat we vooraf door onze vooronderzoeken al goed kunnen inschatten wat je resultaat gaat zijn.
 • Omdat we door onze ervaring altijd cases hebben die erg lijken op jouw uitgangs- en gewenste situatie. En resultaten uit het verleden een goede richting voor de toekomst geven.
 • Omdat we zelf ondernemer zijn, weten dat je een euro maar 1 keer uit kunt geven, en we je willen behoeden voor wéér een teleurstellende ervaring bij een online marketing bureau Den Bosch.

We doen het voor het resultaat dat jij ervoor terugkrijgt: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Zoek je een online marketing bureau Den Bosch dat met je meegroeit? Veel van onze klanten zijn al klant sinds onze oprichting. Duurzame relaties, daar houden we van. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Goed, genoeg gepraat. We dagen je uit. Bel ons vandaag nog. Dan kijken samen meteen of we kansen voor je zien. Dat is niet altijd het geval. Soms kunnen we alleen maar zeggen: chapeau, je doet het al top. En soms adviseren we je om eerst je business kant op orde te brengen voordat je investeert in campagnes of een nieuwe website / webshop. Wat we je wel durven garanderen: aan het einde van het telefoongesprek heb je 3 nieuwe inzichten opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een lekkere fles wijn van ons. Beloofd.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.