Online marketing bureau Breda

Molders Media

Zit je bedrijf qua online marketing net zo vast als een gedetineerde in de voormalige Koepelgevangenis? En lijkt jouw road to fame meer op een rondje Wilhelminasingel / Academiesingel, dan op lekker doorscheuren over de A16?

Kom dan eens koffie drinken bij hét online marketing bureau voor Breda: Molders Media. We werken op kantoor, maar houden ervan om met onze poten in de modder te staan. Om voor jou webshops en websites met een stevig fundament te bouwen. En met onze online marketing campagnes je business duurzaam te laten groeien.

En onze aanpak werkt, merken we. We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je als online marketing bureau Breda.

We zijn zelf ondernemers. En weten dat jouw tijd en euro’s kostbaar zijn. Daarom houden we van lekker doorknallen naar resultaat. Geen eindeloze, vage strategy sessions, maar een slimme doorvertaling van strategie naar een plan dat werkt. Want dat zoek je in een online marketing bureau Breda.

De voordelen van online marketing bureau Breda.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Molders Media: online marketing bureau Breda.

Zoek je een online marketing bureau Breda? Dan wil je een bureau dat voor grote landelijke merken én kleinere regionale spelers werkt. Beide soorten klanten hebben hun eigen dynamiek. Als ervaren online marketing bureau Breda hebben we met beide groepen tientallen succescases opgebouwd.

We praten liever over jou en je doelen, maar toch even een paar belangrijke dingen over ons als online marketingbureau Breda: wij zijn geen hippe grootstedelijke agency die blijft hangen in fancy woorden en vage strategieën. Maar een hardwerkend bureau dat een slimme strategie bedenkt en meteen doorschakelt naar de uitvoering. Ook typisch ons: dat we het je gewoon zeggen als je doelen niet haalbaar zijn. En dat we je precies kunnen vertellen wat wél werkt in jouw branche. Omdat we daar de succescases voor hebben.

Als online marketing bureau Breda blijven we steeds nieuwe kennis opdoen. Omdat de markt verandert. De regels veranderen. En door onze growth hacking skills kunnen we micro-experimenten uitvoeren, die we bij succes kunnen opschalen. Zo laten we je duurzaam en veilig groeien.

Als nieuwe klant profiteer je al vanaf de start van deze praktijkkennis. Je verspilt bij ons dus geen dure euro’s aan kansloze campagnes. Simpelweg omdat we vooraf door onze vooronderzoeken al goed kunnen inschatten wat je resultaat gaat zijn. En hebben wij er geen vertrouwen in, dan voeren we het ook niet voor je uit. Ook al sta je nog zo hard in ons oor te tetteren dat we iets toch moeten doen omdat het bij je buurman ook werkte. Waarom we zo eigenwijs zijn? Omdat we weten hoe kostbaar je euro’s zijn, en uit ervaring weten welke aanpak in welke branche werkt.

Deze no nonsense aanpak zien onze klanten terug in klinkend resultaat: meer bezoekers op een website. Meer naamsbekendheid van een merk. Meer aankopen via de webshop.

Zoek je een online marketing bureau Breda dat met je meegroeit? Veel van onze klanten zijn al klant sinds onze oprichting. Duurzame relaties, daar houden we van. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org.

Kun je je vinden in onze eerlijke en no nonsense aanpak? En in de belofte dat we er alles aan doen om jouw concurrentie in De Mark te laten verdwijnen? Bel ons eens. Om samen te kijken naar jouw groeipotentieel. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Goed, genoeg gepraat over ons als online marketing bureau Breda. Bel je ons? Gaan we allebei leuk vinden.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.