Online marketing bureau Bergen op Zoom

Ben jij al een geruime tijd op zoek naar een online marketing bureau Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder, want Molders Media is hét bureau van Bergen op Zoom. Sinds 2019 zijn we gevestigd in het historische stadshart van Bergen op Zoom en we weten het inmiddels zeker: we gaan hier nooit meer weg.

Het leven in Bergen op Zoom trekt ons namelijk aan. Niet te druk, maar altijd is er tijd voor bourgondische gezelligheid. Daarnaast is deze stad gunstig gelegen en kunnen we gemakkelijk bij onze klanten op bezoek. Of dit nu in Nijmegen of in Heerlen is.

Natuurlijk houden we van deze gezelligheid, maar er is één ding waar we nog blijer van worden, namelijk: resultaat. We houden ervan om jouw business op een duurzame manier te laten groeien door onze online marketing inspanningen. Graag vertellen we je meer over onze succesverhalen, zodat jij een inzicht krijgt van wat wij voor je kunnen betekenen.

De voordelen van Molders Media.

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien.
  • We werken voor klanten in heel Nederland.
Hi!
Ik ben Stefan.

Jouw aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde vragen.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO succes cases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media

Wij zijn Molders Media.

Jouw no-nonsense online marketing partner die je het eerlijke verhaal vertelt.

Molders Media is een online marketing bureau Bergen op Zoom met haar oorsprong in Rotterdam. We zijn dan ook hartstikke trots op onze Rotterdamse roots en dit merk je door heel ons bedrijf. We lullen veel, maar poetsen nog beter. Onze klanten merken dit in de vorm van keiharde resultaten, oftewel meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en/of meer aankopen via jouw webwinkel. Ben je op zoek naar een partij die je een garantie geeft van een nummer 1 positie in Google of van een ton winst door zoekmachine optimalisatie of Google Ads? Dan zijn we helaas geen match. We scheppen namelijk eerlijke verwachtingen en zeggen waar het op staat. Tijd verspillen aan mooipraterij doen we niet. Want jouw tijd is kostbaar, net als die van ons.

Waarom ons als online marketing bureau.

Omdat jij niet wilt lullen maar poetsen!

  • Tientallen succes cases in elke branche.
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter en gericht op samen groeien.
  • Wij werken voor klanten in heel Europa.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • In staat om snel te schakelen.
  • Team van specialisten.
Molders Media

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Wil jij eens kennis maken met een online marketing bureau Bergen op Zoom met ervaring en tientallen succes cases in allerlei verschillende branches? Maak dan eens kennis met Molders Media. Oorspronkelijk opgericht in Rotterdam, maar sinds het jaar 2019 zijn we te vinden in Bergen op Zoom. Maar dit betekent natuurlijk niet dat wij onze Rotterdamse mentaliteit in de havenstad hebben achtergelaten. Nee, we hebben deze mentaliteit meegenomen naar West-Brabant. Onze locatie is dan misschien veranderd, maar onze manier van werken absoluut niet. We zijn nog steeds van het motto: ‘Geen woorden, maar daden’ en dit merken onze klanten dan ook dagelijks. Verwacht van ons dan ook geen mooie verhalen met over hoe goed we wel niet zijn óf vage strategiesessies waar we toch niets verder meekomen. Nee. Bij online marketing bureau Bergen op Zoom Molders Media kan je twee dingen verwachten, namelijk: resultaat en eerlijkheid.

‘Maar ieder online marketing bureau beloofd mij toch resultaat?’. Waarschijnlijk wel inderdaad. Maar vraag jezelf eens af: “Hoeveel van deze bureaus hebben daadwerkelijk het resultaat opgeleverd dat ze mij hebben beloofd?”. Wij durven te stellen dat dit waarschijnlijk niet eens de helft is. In ons vakgebied van online marketing zien we dan ook steeds meer ‘cowboys’ die zomaar een beetje aanklooien. Het gevolg? Jouw marketingbudget wordt niet op een optimale manier besteedt en uiteindelijk zullen jouw online marketing werkzaamheden je alleen maar meer geld kosten dat het je zal opleveren. Dit is natuurlijk absoluut niet wat je voor ogen had.

Bij online marketing bureau Bergen op Zoom Molders Media werken we anders. Wij beginnen namelijk altijd met een vooronderzoek. In dit vooronderzoek kijken we naar de huidige situatie van je website of webshop. We nemen de technische kant onder de loep, bekijken je (SEO-geoptimaliseerde) content, bekijken je backlinkprofiel en eventueel gaan we ook onze blik werpen op je Google Ads of social media campagnes. Hierdoor krijgen we een goed beeld van jouw online business en kunnen we aan de hand van deze data een verbeterplan opstellen. De verbeterpunten verwerken wij in een plan van aanpak, zodat jij precies weet wat we gaan doen, hoe we dit gaan doen én wanneer we dit gaan doen.

In ieder geval kunnen wij je als online marketing bureau Bergen op Zoom één ding beloven. En dat is dus resultaat. We hebben in het verleden al meermaals bewezen dat wij zelfs in de meest concurrerende branches resultaat kunnen boeken en jouw branche of onderneming zal hier zeker geen uitzondering op zijn.

Oké, je weet nu één ding wat je van ons kan verwachten, namelijk: resultaat. Maar dit is natuurlijk niet het enige wat wij je kunnen beloven als online marketing bureau Bergen op Zoom. Bij Molders Media houden we namelijk van eerlijkheid en wij snappen dat ook onze klanten gebaat zijn bij deze eerlijkheid. Wij hebben er bijvoorbeeld niets aan om talloze beloftes te maken die we toch niet nakomen. Daarom schetsen wij bij Molders Media altijd eerlijke verwachtingen.

Daarnaast snappen wij bij online marketing bureau Bergen op Zoom Molders Media we dat ons vakgebied continu veranderd. Vandaar dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien wij bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen zien binnen Google proberen wij deze zo snel mogelijk toe te passen voor onze klanten, mits deze natuurlijk van toegevoegde waarde zijn. Op het moment dat wij de nieuwste ontwikkelingen voor je toepassen krijgt jouw website of webshop namelijk een stapje voor op concurrenten die deze nieuwe technieken nog niet hebben toegepast. Dit brengt ons weer bij het eerste wat we je beloofde, namelijk resultaat.

Tenslotte zijn we bij Molders Media in staat om te snel te schakelen. Ons team van specialisten snapt dan ook dat spoedklussen er in dit vakgebied bijhoren. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk dat jij op het laatste moment een nieuwe Google Ads campagne wilt lanceren voor de introductie van een nieuw product of bijvoorbeeld om in te spelen op een trend binnen je branche. We hebben alles over voor onze klanten, ook wanneer dit betekent dat we een uurtje langer moeten werken om bijvoorbeeld je campagne klaar te zetten. Geven en nemen noemen we dit en juist deze mentaliteit heeft ons gebracht naar hetgeen wat we vandaag de dag zijn, namelijk hét online marketing bureau Bergen op Zoom.

Heb jij ook een behoefte aan een online marketing bureau Bergen op Zoom waar je op kan rekenen? Geef ons dan even een belletje. We horen graag aan wat voor bedrijf je hebt, wat je doelstellingen zijn en samen kunnen we bekijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Molders Media, jouw online marketing bureau Bergen op Zoom.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!