Online marketing bureau Amsterdam

Molders Media

Ben je klaar met de blabla van alle agency’s en online marketing bureaus in Amsterdam? En lijken ze ook nog’s allemaal op elkaar? Kijk dan ’s búíten de ring A10 naar die langdurige samenwerking die je zoekt in een online marketing bureau Amsterdam.

Molders Media houdt niet van eindeloze ‘strategy inspiration sessions’. Wij hebben liever een slimme doorvertaling van die strategie naar een plan met focus op resultaat. We zijn dus lekker nuchter.

Wij zeggen: Je bent gééék! Gek als je ons niet ’s een belletje geeft. Gewoon om te checken welke zaken we te bieden hebben, waar een online marketing bureau dat fysiek in Amsterdam zit, niet aan zou denken.

Wil je weten hoe wij als online marketing bureau Amsterdam samen kunnen werken aan jouw succes? We hebben tientallen succescases in bijna elke branche. Die delen we graag persoonlijk met je.

De voordelen van online marketing bureau Amsterdam.

  • Tientallen succescases in elke branche
  • Frisse blik op online marketing: altijd eerlijk, nuchter, en gericht op samen groeien
  • We werken voor klanten in heel Nederland
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lift mee op onze SEO-succescases van techniek, content en linkbuilding.

Google Ads (SEA)

Eerlijk advies. De laatste inzichten. Snel je eerste euro’s terugverdiend.

Facebook adverteren

Voorkom het weglekken van dure euro’s in kansloze campagnes.

Consultancy

Advies en interim projectmanagement om jouw team te laten knallen

Webshop laten maken

Snel in de lucht, snel je eerste verkoop. Met Lightspeed e-commerce.

Website laten maken

Ontwerp, bouw en SEO teksten: alles in huis voor een razendsnelle site.

Molders Media: online marketing bureau Amsterdam.

Jaja, we zitten niet in Amsterdam. Wij hebben geen duur pand aan de Herengracht, of hippe studio bij Artis. Wij hebben gewoon een gezellig kantoor in de historische binnenstad van Bergen op Zoom. Wel de lusten (sfeertje hoor!) van de hoofdstad, niet de lasten (parkeertarieven die nog hoger zijn dan ons uurtarief, overal toeristen, verdwalen in de eenrichtingsfuik van de grachtengordel).

Waarom we ons dan toch profileren als ‘online marketing bureau Amsterdam’? Omdat we merken dat onze afwijkende mentaliteit een verfrissing is voor onze klanten in de hoofdstad van Nederland. En we daardoor een goede aanvulling op jouw Mokumse shortlist zijn.

Beide benen op de grond. Dat is Molders Media: online marketing bureau voor Amsterdam, met een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Omdat ook Amsterdammers liever resultaat hebben, dan eindeloos blijven hangen in vaag geklets.

En onze aanpak werkt. We zijn niet voor niets officieel partner van Google, Lightspeed e-commerce en Thuiswinkel.org. Maar belangrijker: onze aanpak zien klanten terug in echte resultaten: meer bezoekers op een website. Meer aankopen via de webshop. Meer naamsbekendheid van een merk.

Beloven we dit aan iedereen die ons belt? Nee. We merken bij ons online marketing bureau voor Amsterdam dat onze directheid niet voor iedereen lekker werkt. En als je graag een bureau voor online marketing in Amsterdam hebt dat je gouden bergen belooft, dan kun je beter bínnen de ring A10 zoeken naar een online marketingbureau Amsterdam.

Maar: voor wie houdt van een eerlijk no nonsense verhaal, mét de belofte dat we onze stinkende best doen om jouw concurrentie in het IJ te laten zinken: we dagen je uit om ons te bellen om samen te kijken naar jouw groeipotentieel. Gegarandeerd dat je aan het einde van het telefoongesprek 3 nieuwe inzichten hebt opgedaan. Is dat niet het geval? Dan krijg je een flesje wijn van ons. Beloofd.

Goed, genoeg gepraat. Bel ons even. Gaan we allebei leuk vinden.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

🔍 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint met zoeken naar een dienst, product of bedrijf in Google. Door het schrijven van sterke en relevante content, het optimaliseren van de techniek en het plaatsen van relevante (back)links zorgen wij ervoor dat jouw website hoger zal scoren in de Google. Haast niemand kijkt verder dan de eerste pagina van Google en dit is dan ook precies waar jij als website terecht wilt ‘ranken’. Meer bezoekers, dus meer verkopen of afspraken! Wil jij ook op de eerste pagina komen? Neem dan contact op met Molders Media.

📈 Google Ads (SEA)

Wil jij jouw Google advertenties uitbesteden aan een professionele no nonsense partij? Dan zit je zeker goed bij Molders Media! Door onze jarenlange ervaring binnen vrijwel iedere branche weten wij precies hoe wij het meeste rendement uit iedere campagne kunnen halen. In plaats van geld te investeren in nutteloze campagnes die je toch niets opleveren zorgen wij ervoor dat jouw geld geïnvesteerd wordt in campagnes waar je wat aan overhoudt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

📱 Facebook en Instagram

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van Facebook en Instagram. Wanneer jouw doelgroep op een van deze twee (of allebei natuurlijk) social media kanalen zit mag het duidelijk zijn dat je een unieke kans hebt, indien je deze doelgroep natuurlijk op de juiste manier weet te bereiken. Molders Media heeft ervaring met het adverteren op Facebook en Instagram en weet precies hoe én met welke boodschap jouw doelgroep het beste te bereiken is. Je omzet zal groeien terwijl je meer geld overhoudt.

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en online marketing levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 180,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom kiezen voor Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.