On page SEO

Molders Media

Johan zei: “Om te beginnen is er maar één bal en die moet je dus hebben, maar waar het dus in wezen om gaat, is: wat doe je met die bal?”

Wij zeggen: “Je hebt maar één webshop en die heb je, maar waar het dus in wezen om gaat, is: wat doe je met je on page SEO?”

On page SEO is alles wat je zelf aan je webshop kunt fixen om hoger te scoren in Google. Een uitwedstrijd met thuisvoordeel dus. Je gaat het zien als je het doorhebt. Kijk maar naar de voorbeelden van on page SEO:

  • Content: SEO productpagina’s, video’s, afbeeldingen.
  • HTML: Koppen (H1, H2, etc.), URL optimalisatie, metadata.
  • Techniek: Laadtijd van je pagina’s, mobiele versie van je website, SSL / HTTPS.
  • Autoriteit: Interne links.

Heel lekker: Je hebt de volledige controle over deze acties. Dit in tegenstelling tot off page SEO, zoals linkbuilden (anderen moeten wel eerst naar je linken), en social media posts (mensen moeten je wel eerst gaan volgen)

Besteed je on page SEO optimalisatie uit aan Molders Media. Wij nemen je alle optimalisatie uit handen, voorkomen dat je ondertussen getackeld wordt door tegenstanders, en helpen je kostbare uitglijers te voorkomen.

De voordelen van on page SEO uitbesteden.

  • Gespecialiseerd in (on page) SEO voor webshops
  • Totaalaanpak. Niet alleen on page SEO, maar ook off page SEO, zoekmachine optimalisatie, SEO onderzoek, technische SEO, SEO migratie, linkbuilden en SEO bloggen
  • De laatste on page SEO inzichten toegepast
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als on page SEO bureau?

Molders Media

We spelen Champions League én Eerste Divisie.

Omdat we klanten op alle niveaus hebben. De grootste spelers in hun branche in Nederland. Maar ook winnaars in de dop, die nog wel even moeten groeien voordat ze prijzen kunnen pakken.

Ben je nummer 1 in een sterk concurrerende markt en wil je dat blijven? Dan heb je een andere uitdaging dan wanneer je een opklimmende speler bent in speelveld dat nog redelijk open ligt.

Voor beide webshop profielen hebben we een andere strategie, maken we andere inhoudelijke keuzes, en komen we voor andere budgettaire vragen te staan. Je ziet: ons on page SEO traject is maatwerk voor jou. Zodat je maximaal scoort binnen jouw mogelijkheden.

Geen succesgarantie.

Goed om te weten: we kunnen je niet blind de kampioensbeker beloven. We hebben namelijk geen invloed op wat je concurrenten doen.

Wat we je wel beloven bij on page SEO optimalisatie uitbesteden: We zijn de aanvoerder van je team, en zetten al onze kennis in als bureau gespecialiseerd in on site SEO optimalisatie.

Vooraf krijg je dus altijd een goede indicatie van wat je mag verwachten als we aan de slag gaan met het optimaliseren van je on page SEO.

We zijn zelf ook ondernemer en weten dat je een euro maar 1 x uit kunt geven. En we hebben zelf ook niks aan negatieve pers. Liever hebben we klanten die een wave inzetten omdat we hun website naar voren hebben geschopt in Google. Daarom dus: eerlijkheid boven alles!

Molders Media

On page SEO uitbesteden aan Molders Media.

De eindstand van onze on page SEO voor jou? Die is natuurlijk afhankelijk van wat je concurrenten doen. Maar 1 ding weet je zeker: nadat wij je website in ons trainingskamp onder handen hebben genomen, staan al je sterspelers – van interne links tot killer SEO content, en van laadsnelheid tot meta descriptions – in topformatie opgesteld met maar 1 doel: je tegenstanders die grasmat laten happen.

We halen er voor jou dus alles uit wat er voor je webshop in zit op het gebied van on page SEO. Of je nou beauty producten verkoopt of klusmateriaal. Dierverzorgingsproducten of interieurdecoratie.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.