Molders Media
Groot bereik
Molders Media
Veel traffic
Molders Media
Dicht bij de koop
Molders Media
Molders Media

Verover marktaandeel op marketplaces.

Lift mee op de grootste platforms en verhoog je sales.

Verkoop je nog niet op marketplaces als Bol.com, Amazon of Marktplaats? Of wel, maar wil je er méér uithalen? Molders Media verovert graag voor jou een plekje om je verkopen verder omhoog te stuwen. Want wat zeker is, is dat marketplaces in e-commerce zullen blijven groeien. Wat wil en kun jij ermee? Tijd om het (opnieuw) uit te vinden. Want hoe langer je wacht, hoe groter de achterstand die je oploopt.

Want wat doen je klanten? Die beginnen hun online zoektocht steeds vaker op een marketplace. En niet alleen om even te kijken, maar met de intentie om te kopen. Dus de zoektocht begint er niet alleen, hij eindigt ook vaak op diezelfde marketplace. Hallo! Daar moet je wat mee toch?

Van alle marketplaces thuis.

Bol.com
Bol.com

Verkoop via Bol.com met een bereik van meer dan 8 miljoen klanten en 1,5 miljoen bezoekers per dag.

Amazon
Amazon

Verkoop je aanbod via Amazon in heel Europa en laat Amazon de verzending en afhandeling doen.

Marktplaats
Marktplaats

Verkoop via Marktplaats om ruim 8 miljoen bezoekers per maand te bereiken in 36 categorieën.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo maken we jou succesvol in marketplaces.

Jouw webshop in een grote shop.

We richten jouw aanbod optimaal in volgens de richtlijnen van de marketplaces die jou aan extra verkopen gaan helpen. Dat begint met een slim prijsbeleid. Zonder daarop leeg te lopen natuurlijk, want we willen rendement halen. We richten alle content strak in, van teksten tot afbeeldingen en video’s.

En we testen. Om vanuit daar te verbeteren. We duiken in je bezoekersgedrag om te leren wat werkt. Waar zoeken bezoekers op? Wanneer en hoe? Wat kunnen we met feedback? We benutten ook de kansen om je conversieratio op te krikken met advertising in de marketplaces. Zo zetten we alles in place voor je marketplace. Klaar voor?

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021