Molders Media
Meer autoriteit
Molders Media
Meer sales
Molders Media
Meer kliks
Molders Media
Molders Media

Bouw op je backlinks.

Zaai relevante links, oogst eerlijke resultaten.

Linkbuilding uitbesteden is een slimme zet. Want het online speelveld verandert met de minuut en dat maakt het essentieel om de laatste updates te volgen en de nieuwste technieken te snappen. Op Molders Media kun je bouwen. Samen bouwen we aan een natuurlijk linkprofiel dat de autoriteit van jouw webshop én de resultaten omhoog stuwt.

Een goed linkprofiel met relevante doorverwijzers is voor Google sinds jaar en dag een doorslaggevende factor voor je rankings. Hoe meer relevante websites naar jouw webshop verwijzen, hoe meer vertrouwen je krijgt. Dat ga je merken in de zoekresultaten. En dus ook in je bezoekers.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo pakken we jouw linkbuilding aan.

Kwaliteit boven kwantiteit.

Ook voor linkbuilding geldt: eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst. Daarom gaan we niet alleen voor zoveel mogelijk links, maar kijken we vooral naar kwaliteit. Want met links van sterke websites met een hoge autoriteit krijg je de meeste waarde terug. Daarbij kijken we zowel naar off- als on page-kansen.

We zijn er eerlijk in: met linkbuilding boek je geen kortetermijnwinst. Het vraagt om een lange adem, maar er ligt dan ook een mooie beloning klaar voor de aanhouder. Want als je dit goed voor elkaar hebt, gaat de machine voor jou aan het werk. Wie het laatst lacht, lacht het best. Ben jij dat?

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021