Linkbuilding uitbesteden | Molders Media
arrow_drop_up arrow_drop_down

Linkbuilding uitbesteden

Linkjes plaatsen op andere websites, iedereen kan dat toch? Ergens klopt dat wel. Maar wist je dat het ook gruwelijk fout kan gaan? Linkbuilding uitsteden is daarom een veilige manier om jouw website naar de topposities in Google te boosten. Wij stippelen een strategie uit en gaan voor jou aan de slag met kwalitatieve linkbuilding.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Ga voor kwaliteit en relevantie 

Vroeger wat linkbuilding veel eenvoudiger. Je wisselde linkjes uit met een andere website en klaar. Hierbij keek je niet naar content, relevantie en de autoriteit. Helaas pikt Google deze manier van linkbuilding niet meer. Sterker nog: dit kan genadeloos afgestraft worden. Net zoals bij content wil Google kwalitatieve en relevante links. Hierdoor wordt het een hele lastige en vooral ook tijdrovende klus. Een klus die, als het niet goed uitgevoerd wordt, heel erg mis kan gaan. Daarom kun je jouw SEO uitbesteden aan onze SEO experts. Wij gebruiken onze kennis, ervaring en ons netwerk om jouw zoekmachine optimalisatie tot in de puntjes aan te pakken. 

Hoger in Google 

Waarom moet je aandacht besteden aan linkbuilding? De meningen zijn verdeeld. De ene vindt het niet nodig, de ander gelooft er heilig in. Wij baseren onze mening op resultaten. Die resultaten liegen er niet om! Het uitwisselen van linkjes heeft wel degelijk invloed op de ranking van je website. Natuurlijk is dit wel een onderdeel van het hele zoekmachine optimalisatie proces. Goede SEO teksten laten schrijven en een technisch geoptimaliseerde website mogen bijvoorbeeld ook absoluut niet vergeten worden. Net zoals bij content vraagt Google om goede links. Zomaar ergens wat linkjes plaatsen zit er dus niet bij. Daarom is een goede linksbuilding strategie zeker van belang!

Een sterk linkprofiel

Een goed en sterk linkprofiel kan zorgen voor een flinke voorsprong op je concurrenten als het gaat om posities. Maar ook voor je lokale SEO is linkbuilding belangrijk. Vroeger kon men verschillende trucjes en handigheidjes uithalen om een linkprofiel op te bouwen. Die vlag gaat nu helaas niet meer op. Iedere link naar jouw website wordt door Google beoordeeld op relevantie, kwaliteit en diversiteit. Wanneer dit op orde is krijgt het linkje een bepaalde linkwaarde. De anchorteksten spelen hierbij ook een belangrijke rol. Hoe hoger de linkwaarde hoe sterker jouw linkprofiel. Hoe meer linkjes met veel waarde hoe beter dit natuurlijk is. Een sterk linkprofiel is bevorderlijk voor de autoriteit van de website waardoor je kunt stijgen in de organische posities. Eigenlijk klinkt het heel simpel. Maar, zie maar eens kwalitatieve en relevante links te vinden! Dit kost heel veel tijd en kennis. Gelukkig kun je de hulp van onze linkbuilding specialisten inschakelen. Ze gaan aan de slag om een goed linkprofiel voor jouw website te creĆ«ren. Hierbij gaat het niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Schadelijke links kunnen namelijk funest zijn voor je ranking. Een normaal en natuurlijk linkprofiel is dus het beste en dat kunnen wij voor je regelen! 

Linkbuilding uitbesteden

Een linkbuilding strategie die werkt? Bij Molders Media zit je goed! Onze specialisten stippelen graag een effectieve strategie voor je uit. Voordat wij een strategie opzetten doen we eerst onderzoek. Hierbij kijken we naar jouw website en die van je concurrenten, het zoekwoorden onderzoek en natuurlijk je assortiment. Aan de hand van deze analyses zetten we een duidelijke linkbuilding strategie op. Daarna gaan onze linkbuilders aan de slag om voor jou een goed linkprofiel op te bouwen. We sporen goede websites op en plaatsen linkjes naar jouw site. Ieder goed linkje wordt door Google gezien als een stem voor jouw website. Hoe meer stemmen, hoe beter natuurlijk. Het linkbuilding proces is daarom een doorlopend proces. Wij zoeken altijd naar nieuwe linkbuilding mogelijkheden en controleren natuurlijk de geplaatste linkjes. Het linkbuilding proces vergt dus kennis, tijd en verstand van zaken. Gelukkig hebben de linkbuilders van Molders Media genoeg ervaring in huis om ook voor jou website een effectieve strategie op te zetten en uit te voeren. Heb jij dus een website en lukt het je niet om hoger in Google te komen? Dan moet je zeker kijken naar de mogelijkheden van linkbuilding. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Linkbuilding uitbesteden?

Wil je ook resultaten behalen met jouw website?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!