Linkbuilding uitbesteden

Jouw linkbuilding uitbesteden aan professionele partij met kennis van zaken? Dan zit je goed bij Molders Media. Linkbuilding betekent simpelweg dat je andere websites laat linken naar jouw website of webshop. Hoe meer relevante links naar jouw online business, hoe beter dit is in de ogen van Google waardoor je hoger zal ranken in de organische zoekresultaten.

We snappen dat je website of webshop het liefst boordevol briljante content staat waar iedere relevante website vrijwillig naar gaat linken. Uit de praktijk is gebleken dat het schrijven van deze briljante content toch wat moeilijker is dan het op het eerste ogenblik lijkt. Echt goede content marketing is dan ook voor weinigen weggelegd. Ben jij niet zo’n ster in het schrijven van deze content? Geen zorgen. Keer op keer is namelijk bewezen dat het hebben van een sterk linkprofiel belangrijker is dan goede content.

En een sterk linkprofiel? Dat kunnen wij voor je regelen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om binnen iedere branche relevante backlinks te verzamelen. Linkbuilding uitbesteden is het begin van jouw toppositie binnen de organische zoekresultaten van Google.

Vraag nu een gratis SEO check aan.

Door een gratis SEO check te laten uitvoeren door Molders Media wordt het direct inzichtelijk hoe je jouw organische vindbaarheid kunt verbeteren. Wij analyseren je hele website op alle belangrijke onderdelen!

  • Gratis check ter waarde van € 360.
  • Volledige SEO check.
  • Ons voorstel is geheel vrijblijvend.
Gratis SEO check
De laatste SEO trends en weten waar er kansen liggen voor meer omzet!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Molders Media
"Binnen 2 dagen weet je al hoe jij meer omzet kan genereren met SEO."

Stefan Molders
Molders Media

Wie moet aan linkbuilding doen.

Linkbuilding uitbesteden is belangrijk voor iedere website of webshop. Het is nu eenmaal een feit dat het enorm lastig is om zelf aan de benodigde relevante backlinks te komen die jouw site een boost gaan geven binnen de zoekresultaten van Google. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals multinationals met een perfecte content marketing strategie. Ben je geen groot merk of een multinational? Dan zal ook jij er niet aan ontkomen om linkbuilding activiteiten te gaan uitvoeren voor jouw online business. Hoe je dit doet? Geen zorgen. Daar heb je ons voor.

Een natuurlijk en duurzaam linkprofiel.

Ondanks dat we het geweldig zouden vinden, zijn wij helaas niet de enige die slimmer worden. Google wordt dit namelijk ook. Stop dan ook met het verspillen van je tijd, geld en de autoriteit van je website aan het verzamelen van links met een lage waarde. Deze manier van linkbuilding doet je website meer kwaad dan goed en dit zal je dan ook zeker terugzien in de tegenvallende posities binnen de organische zoekresultaten van Google. Linkbuilding uitbesteden aan Molders Media betekent dat wij precies weten waar een natuurlijk en duurzaam linkprofiel aan moet voldoen en hoe we dit linkprofiel voor je kunnen opbouwen.

Molders Media
Molders Media

Linkbuilding vs. content marketing.

“Moet ik nu aan content marketing of aan linkbuilding gaan doen?”, horen we je denken. Hier hebben we maar één antwoord op, beide. Content marketing en linkbuilding vullen elkaar namelijk perfect aan. Een nadeel van content marketing is wel dat er erg veel tijd gaat zitten in het schrijven van waardevolle content. Hiernaast zijn er helaas geen garanties dat jouw content marketing strategie je die waardevolle backlinks van externe websites gaat opleveren.

Wanneer het gaat om linkbuilding uitbesteden kunnen wij je deze garantie wel geven. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij een enorm aanbod aan relevante websites beschikbaar waar wij de links naar jouw website op kunnen plaatsen. Wil jij stijgen in de zoekresultaten van Google? Dan is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media de juiste zet.

Meer informatie.

Molders Media is het resultaatgerichte online marketing bureau van Nederland. Met onze (internationale) ervaring weten we hoe we ondernemers kunnen sturen naar meer resultaat. Effectieve online marketing is de kracht waarmee we jouw onderneming laten groeien. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze passie en werkwijze.

Linkbuilding is dus het actief verzamelen van links van externe websites naar jouw website of webshop. Deze links noemen we backlinks. Op het moment dat een andere website doorverwijst naar jouw website of webshop ziet Google dit als het ware als een stem op jouw website. Jouw content is namelijk zo goed dat andere websites hun bezoekers hier naar doorverwijzen. De content die je hebt geschreven voegt dus waarde toe aan de content van een andere website. Hoe meer links jij ontvangt van andere websites, hoe beter dit is voor de waarde van jouw eigen website. Google begint je in dit geval steeds meer als een autoriteit te zien binnen jouw vakgebied. Deze autoriteit zal je een hogere ranking opleveren binnen de zoekresultaten van Google.

“Dus wanneer ik links van mijn website plaats op tientallen verschillende startpagina’s zal ik vanzelf een hogere positie krijgen binnen de zoekresultaten van Google?”. Het antwoord is: nee. Iedere link die je verzameld dient namelijk relevant te zijn voor jouw eigen website of webshop. Heb jij bijvoorbeeld een webshop die auto-onderdelen verkoopt? Dan is een linkje afkomstig van een website over kinderkleding natuurlijk allesbehalve relevant. Je zal dan ook geen hogere positie krijgen in Google. Net als bij andere onderdelen binnen online marketing geldt bij linkbuilding uitbesteden: relevantie is ‘key’.

Jouw linkbuilding uitbesteden aan Molders Media, wat houdt dit precies in? Dit houdt in dat wanneer wij voor je aan de slag gaan we ten eerste rekening houden met het algoritme van Google. Het is namelijk enorm belangrijk dat jouw linkprofiel op een duurzame en natuurlijke manier wordt opgebouwd. Verzamel je ineens 10 backlinks op één dag? Dan zal Google dit doorhebben en waarschijnlijk de conclusie trekken dat je de links hebt ingekocht. Het gevolg? Je krijgt een penalty in de zoekresultaten van Google óf je wordt zelfs onvindbaar. Hier zit je als hardwerkende ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Jouw linkbuilding uitbesteden aan partij met kennis van zaken is dan ook ‘the way to go’.

Hoe gaan wij dan aan de slag met het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel? Dit doen we door onszelf bij iedere link de volgende vraag te stellen: “Zal deze link waardevolle bezoekers naar mijn website leiden?”. Zo ja, dan is deze link geschikt als backlink. Is dit niet het geval? Dan zijn we deze link liever kwijt dan rijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedere link op een natuurlijke manier is verkregen. Dit doen we door kwalitatieve content op andere websites binnen ons netwerk te plaatsen, oftewel content met waardevolle informatie voor de lezer.

Toch hoor je de laatste jaren steeds vaker dat linkbuilding ‘verleden tijd’ is en niet meer werkt. Uit onze eigen ervaring kunnen we je vertellen dat dit absoluut niet het geval is. De laatste keer dat wij namelijk naar de resultaten van onze klanten keken was het verzamelen van relevante links net zo belangrijk als ooit tevoren. Wel is er dus heel wat veranderd in de aanpak.

Heb jij geen tijd of geen kennis voor het uitvoeren van een degelijke linkbuilding strategie? Dan is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media de enige juist zet. We nemen geen genoegen met een positie op de eerste pagina en streven altijd naar een top 3 positie in de organische zoekresultaten van Google.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij regelen alles voor je. Zonder penalty’s. Zonder zorgen. Dat is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

💻 Wat doet een SEO specialist van Molders Media?

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

📈 Hoe snel heb je resultaat met SEO?

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

🥇 Wat levert SEO nou precies op?

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

💰 Tarieven

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

🤝 Waarom SEO uitbesteden aan Molders Media?

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.
2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.
3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).
4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.

Ook wij gebruiken cookies!

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, het verkeer te analyseren en om persoonlijke advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Klik op "OK" om verder te gaan.

Privacybeleid | Sluiten

Cookieverklaring

Bewerk jouw voorkeuren hieronder.

Bekijk omschrijving
Vergeet mijn instellingen Verwijderd!