Linkbuilding uitbesteden

Molders Media

Jouw linkbuilding uitbesteden aan professionele partij met kennis van zaken? Dan zit je goed bij Molders Media. Linkbuilding betekent simpelweg dat je andere websites laat linken naar jouw website of webshop. Hoe meer relevante links naar jouw online business, hoe beter dit is in de ogen van Google waardoor je hoger zal ranken in de organische zoekresultaten.

We snappen dat je website of webshop het liefst boordevol briljante content staat waar iedere relevante website vrijwillig naar gaat linken. Uit de praktijk is gebleken dat het schrijven van deze briljante content toch wat moeilijker is dan het op het eerste ogenblik lijkt. Echt goede content marketing is dan ook voor weinigen weggelegd. Ben jij niet zo’n ster in het schrijven van deze content? Geen zorgen. Keer op keer is namelijk bewezen dat het hebben van een sterk linkprofiel belangrijker is dan goede content.

En een sterk linkprofiel? Dat kunnen wij voor je regelen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om binnen iedere branche relevante backlinks te verzamelen. Linkbuilding uitbesteden is het begin van jouw toppositie binnen de organische zoekresultaten van Google.

De voordelen van linkbuilding uitbesteden.

  • Verlies geen conversie door slechte rankings. Met meer backlinks krijg je van Google een betere plek in de zoekresultaten.
  • Links van goede kwaliteit, passend bij de reputatie van je bedrijf.
  • Geen kopzorgen van het zelf doen en fouten maken waardoor je website juist keldert in de zoekresultaten. We regelen alles voor je.
Hi!
Ik ben Avtar.

Jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als linkbuilding bureau?

Molders Media

Wie moet aan linkbuilding doen.

Linkbuilding uitbesteden is belangrijk voor iedere website of webshop. Het is nu eenmaal een feit dat het enorm lastig is om zelf aan de benodigde relevante backlinks te komen die jouw site een boost gaan geven binnen de zoekresultaten van Google. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals multinationals met een perfecte content marketing strategie. Ben je geen groot merk of een multinational? Dan zal ook jij er niet aan ontkomen om linkbuilding activiteiten te gaan uitvoeren voor jouw online business. Hoe je dit doet? Geen zorgen. Daar heb je ons voor.

Een natuurlijk en duurzaam linkprofiel.

Ondanks dat we het geweldig zouden vinden, zijn wij helaas niet de enige die slimmer worden. Google wordt dit namelijk ook. Stop dan ook met het verspillen van je tijd, geld en de autoriteit van je website aan het verzamelen van links met een lage waarde. Deze manier van linkbuilding doet je website meer kwaad dan goed en dit zal je dan ook zeker terugzien in de tegenvallende posities binnen de organische zoekresultaten van Google. Linkbuilding uitbesteden aan Molders Media betekent dat wij precies weten waar een natuurlijk en duurzaam linkprofiel aan moet voldoen en hoe we dit linkprofiel voor je kunnen opbouwen.

Molders Media
Molders Media

Linkbuilding vs. content marketing.

“Moet ik nu aan content marketing of aan linkbuilding gaan doen?”, horen we je denken. Hier hebben we maar één antwoord op, beide. Content marketing en linkbuilding vullen elkaar namelijk perfect aan. Een nadeel van content marketing is wel dat er erg veel tijd gaat zitten in het schrijven van waardevolle content. Hiernaast zijn er helaas geen garanties dat jouw content marketing strategie je die waardevolle backlinks van externe websites gaat opleveren.

Wanneer het gaat om linkbuilding uitbesteden kunnen wij je deze garantie wel geven. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij een enorm aanbod aan relevante websites beschikbaar waar wij de links naar jouw website op kunnen plaatsen. Wil jij stijgen in de zoekresultaten van Google? Dan is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media de juiste zet.

Wat is linkbuilding.

Linkbuilding is dus het actief verzamelen van links van externe websites naar jouw website of webshop. Deze links noemen we backlinks. Op het moment dat een andere website doorverwijst naar jouw website of webshop ziet Google dit als het ware als een stem op jouw website. Jouw content is namelijk zo goed dat andere websites hun bezoekers hier naar doorverwijzen. De content die je hebt geschreven voegt dus waarde toe aan de content van een andere website. Hoe meer links jij ontvangt van andere websites, hoe beter dit is voor de waarde van jouw eigen website. Google begint je in dit geval steeds meer als een autoriteit te zien binnen jouw vakgebied. Deze autoriteit zal je een hogere ranking opleveren binnen de zoekresultaten van Google.

“Dus wanneer ik links van mijn website plaats op tientallen verschillende startpagina’s zal ik vanzelf een hogere positie krijgen binnen de zoekresultaten van Google?”. Het antwoord is: nee. Iedere link die je verzameld dient namelijk relevant te zijn voor jouw eigen website of webshop. Heb jij bijvoorbeeld een webshop die auto-onderdelen verkoopt? Dan is een linkje afkomstig van een website over kinderkleding natuurlijk allesbehalve relevant. Je zal dan ook geen hogere positie krijgen in Google. Net als bij andere onderdelen binnen online marketing geldt bij linkbuilding uitbesteden: relevantie is ‘key’.

Linkbuilding uitbesteden aan Molders Media.

Jouw linkbuilding uitbesteden aan Molders Media, wat houdt dit precies in? Dit houdt in dat wanneer wij voor je aan de slag gaan we ten eerste rekening houden met het algoritme van Google. Het is namelijk enorm belangrijk dat jouw linkprofiel op een duurzame en natuurlijke manier wordt opgebouwd. Verzamel je ineens 10 backlinks op één dag? Dan zal Google dit doorhebben en waarschijnlijk de conclusie trekken dat je de links hebt ingekocht. Het gevolg? Je krijgt een penalty in de zoekresultaten van Google óf je wordt zelfs onvindbaar. Hier zit je als hardwerkende ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Jouw linkbuilding uitbesteden aan partij met kennis van zaken is dan ook ‘the way to go’.

Hoe gaan wij dan aan de slag met het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel? Dit doen we door onszelf bij iedere link de volgende vraag te stellen: “Zal deze link waardevolle bezoekers naar mijn website leiden?”. Zo ja, dan is deze link geschikt als backlink. Is dit niet het geval? Dan zijn we deze link liever kwijt dan rijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedere link op een natuurlijke manier is verkregen. Dit doen we door kwalitatieve content op andere websites binnen ons netwerk te plaatsen, oftewel content met waardevolle informatie voor de lezer.

Toch hoor je de laatste jaren steeds vaker dat linkbuilding ‘verleden tijd’ is en niet meer werkt. Uit onze eigen ervaring kunnen we je vertellen dat dit absoluut niet het geval is. De laatste keer dat wij namelijk naar de resultaten van onze klanten keken was het verzamelen van relevante links net zo belangrijk als ooit tevoren. Wel is er dus heel wat veranderd in de aanpak.

Heb jij geen tijd óf geen kennis voor het uitvoeren van een degelijke linkbuilding strategie? Dan is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media de enige juist zet. We nemen geen genoegen met een positie op de eerste pagina en streven altijd naar een top 3 positie in de organische zoekresultaten van Google.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij regelen alles voor je. Zonder penalty’s. Zonder zorgen. Dat is linkbuilding uitbesteden aan Molders Media.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.