Linkbuilding uitbesteden

Molders Media

Content is King? Linkbuilding is Queen! Dit sexy koningskoppel is een bewezen succesroute naar de bovenste regionen in Google. En dat heeft alles te maken met autoriteit opbouwen.

Linkbuilding betekent simpelweg dat je andere websites laat linken naar jouw waardevolle content. Twee voordelen: hoe meer links, hoe relevanter Google jouw website beoordeelt, en hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan. En: deze backlinks leveren je meer directe bezoekers op.

“Linkbuilding is dood!” horen we nog wel ‘s. Nou, de laatste keer dat wij naar de resultaten van onze klanten keken, was linkbuilding nog springlevend. Wel zijn de spelregels anders dan vroeger, en heb je voor een succesverhaal een andere aanpak nodig om de beruchte penalties van Google te omzeilen, die je website juist doen kelderen in de zoekresultaten.

We kennen de million dollar questions die nu door je hoofd razen: “Hoe voorkom je penalties van Google? Welke sites zijn relevant om naar mij te linken? En hoe krijg je die sites in vredesnaam zover dat ze dat ook gaan doen?”

Wij zeggen: “Keep calm en ga je linkbuilding uitbesteden.” Want wij regelen alles voor je. Zonder penalties. Geen zorgen.

De voordelen van linkbuilding uitbesteden.

  • Verlies geen conversie door slechte rankings. Met meer backlinks krijg je van Google een betere plek in de zoekresultaten
  • Links van goede kwaliteit, passend bij de reputatie van je bedrij
  • Geen kopzorgen van het zelf doen en fouten maken waardoor je website juist keldert in de zoekresultaten. We regelen alles voor je
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als linkbuilding bureau?

Molders Media

Links van goede kwaliteit.

We zorgen ervoor dat de sites die naar jou linken relevant zijn. Want Google ziet het verschil tussen links van kwaliteit en links die van obscure bronnen komen. Voor links van bedenkelijke aard krijg je geen lintje van Google. Integendeel: je wordt erdoor in de digitale dungeons gegooid: lagere rankings. Dag website, dag harde uurtjes werken, dag conversie. Voorkom dit drama door linkbuilding uit te besteden.

Een deep dive into data.

Data. We houden ervan. En kunnen niet zonder. We nemen dus eerst je uitgangssituatie onder de loep. Kijken op welke zoekwoorden jouw concurrentie wordt gevonden in Google. En bouwen op basis van deze data een lange termijn linkbuilding campagne die als een onneembare vesting fier overeind blijft, ook over langere tijd.

Molders Media
Molders Media

Duurzaam resultaat.

Hét voordeel van Linkbuilding: als de links eenmaal staan, heb je er geen omkijken meer naar. In tegenstelling tot Google Ads, waarbij je conversie meteen stopt als je stopt met adverteren.

Want we snappen dat je als ondernemer je dure euro’s maar 1 keer kan uitgeven. En dat je langetermijnresultaat wilt. Dan is linkbuilding in combinatie met SEO teksten een fantastisch duo.

Linkbuilding uitbesteden aan Molders Media.

Vorstelijk resultaat. Dat is waar we aan werken. Een van onze grote klanten was online nauwelijks vindbaar, maar staat inmiddels op topposities door onze SEO strategie en linkbuilding. Je hoeft geen grote fantasie te hebben om te bedenken wat dat met je conversie of omzet doet. En dat allemaal door linkbuilding uitbesteden Het mooie is: deze succes case is geen eenmalig sprookje. We bereiken dit voor meerdere klanten.

Wij zijn graag de held van jouw verhaal. Zodat jij straks kunt zeggen: dankzij de linkbuilding campagne van Molders Media leefde mijn bedrijf nog lang en gelukkig.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.