Lightspeed | Molders Media

Lightspeed 

Molders Media haalt het maximale uit de mogelijkheden van Lightspeed. Zo hebben wij als team van front-end en back-end developers al veel maatwerk functionaliteitein ontwikkeld voor zowel B2C als B2B webshops. 

Score van een 9.7

Gebaseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Donny is de aangewezen persoon! 

Voor een developer die nooit nee verkoopt is Donny de aangewezen persoon waar je moet zijn! Hij is een expert op alle gebieden zoals maatwerk en koppelingen. Ook kent hij alle ins en outs van het Lightspeed platform en kan hier alle kanten mee op. Voor alles wat jouw webshop een echte voorloper maakt zit je bij Donny goed.

Lightspeed

Maatwerk oplossingen

Lightspeed is een platform wat op zich erg gebruiksvriendelijk is. Wanneer je bepaalde specifieke wensen hebt kan het zijn dat hier maatwerk voor nodig hebt. Hiermee kan je jouw pagina echt laten onderscheiden van de concurrent. Wil jij minder omkijken hebben naar jouw webshop en hiervoor gebruik maken van extra functies dan is Molders Media het bedrijf voor jou. Wij gaan verder waar de concurrent geen oplossingen meer heeft!

Koppelingen

Om ervoor te zorgen dat je nooit achter de feiten aan loopt kun je gebruik maken van koppelingen. Hiermee zorg je ervoor dat alles in jouw webshop altijd up to date is. Gebruik maken van koppelingen kan met het kassa- en voorraadsysteem maar ook als het gaat om dropshipping levert dit veel voordelen op voor jou als webshop eigenaar. Wil je gebruik maken van koppelingen, dan is Molders Media de specialist die je nodig hebt.

Onbeperkte filters

Wil jij dat klanten in jouw webshop het gewenste product snel kunnen vinden? Dan heb je ongetwijfeld niet genoeg aan het standaard aantal filters. De oplossing voor dit probleem is in onze backoffice gecreëerd en maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal filters in te stellen in jouw webshop. Voor een plezierige winkelervaring voor potentiële klanten maak je gebruik van de onbeperkte filters die wij van Molders Media je kunnen bieden.

Multishop

De opties die het Lightspeed platform biedt als het aankomt op multishop zijn relatief beperkt. De mogelijkheid om bepaalde artikelen uit diverse shopt te kunnen koppelen komen niet alleen jou als webshop eigenaar ten goede maar het is ook aanzienlijk beter voor de klantvriendelijkheid. Heb je een specifieke wens voor de velden die met elkaar gesynchroniseerd dienen te worden, dan is dit bij ons geen probleem. Hoe meer shops, hoe interessanter wij het vinden om de oplossingen te vinden.

Design aanpassingen

Als webshop eigenaar wil jij je uiteraard onderscheiden van de concurrent en het hebben van een unieke uitstraling is hier perfect voor. Wij kunnen jouw webshop personaliseren zodat je een uniek design hebt wat klanten direct zullen herkennen. Alles van een custom checkout tot een doeltreffende inspiratiepagina is mogelijk bij Molders Media.

Webshop laten maken

Door de uitgebreide kennis waarover wij bij Molders Media beschikken kunnen wij een webshop voor je bouwen zoals geen ander. Alles wat je nodig hebt voor jouw webshop zit in één pakket, waaronder Google Analytics en diverse betaalmogelijkheden. Wanneer je het bouwen van je webshop overlaat aan onze expertise weet je zeker dat jouw webshop er direct perfect uitziet op desktop, tablet en smartphone.

Overtuigd? Start vandaag nog!