Potentiële klanten die op een webshop terechtkomen willen zo snel mogelijk het artikel waarnaar ze op zoek zijn kunnen vinden. Lightspeed biedt beheerders de mogelijkheid om filters in te stellen. Het ‘probleem’ hierbij is helaas dat het aantal filters in Lightspeed standaard wordt beperkt. Hier hebben wij een zeer interessante oplossing op gevonden!

Standaard 6 filters met 15 waardes

Het Lightspeed platform biedt opdrachtgevers standaard reeds de mogelijkheid om 6 filters in te stellen. Deze filters kunnen bovendien 15 waardes omvatten. Meer is op dit ogenblik niet mogelijk en dat is voor veel beheerders een doorn in het oog. Net deze filters moeten er namelijk voor zorgen dat de tijd die klanten spenderen aan het zoeken naar hun gewenste artikel kan worden ingeperkt. Wij van Molders Media hebben op dit vlak dan ook een uitstekende oplossing uitgedokterd die onze klanten ongetwijfeld zullen weten te waarderen.

Onbeperkte filters instellen

De oplossing die in onze eigen backoffice werd gecreëerd maakt het voor onze opdrachtgevers mogelijk om een onbeperkt aantal filters in te stellen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de filters op zich, maar ook voor de waardes die er aan verbonden zijn. Het spreekt voor zich dat het toepassen van deze onbeperkte hoeveelheid filters en waardes bijzonder eenvoudig kan verlopen waardoor er op vlak van gebruiksvriendelijkheid voor onze opdrachtgevers absoluut niet moet worden ingeboet.

Een meerwaarde voor je klanten

Klanten die te lang moeten zoeken naar een gewenst artikel op een webshop haken al snel af. Dit zorgt er voor dat je financiële verliezen lijdt en dat moet uiteraard worden voorkomen. Over de mogelijkheid beschikken om een onbeperkte hoeveelheid filters en waardes in te kunnen stellen zorgt er voor dat je, je klant veel efficiënter de weg kan wijzen in de juiste richting. Het is onnodig om te zeggen dat deze aanpassing er voor zorgt dat de klantvriendelijkheid van je webshop naar een structureel hoger niveau zal worden getild.

Sluit Menu