Lightspeed Multishop | Molders Media

Multishop

Beheerders die over meerdere webshops beschikken hebben het vaak moeilijk om het overzicht te behouden. Bovendien vergt het up to date houden van meerdere webshops vaak heel wat extra inspanningen terwijl het ook perfect anders kan. Door gebruik te maken van de Multishop is alles een flink stuk eenvoudiger.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Donny is de aangewezen persoon! 

Voor een developer die nooit nee verkoopt is Donny de aangewezen persoon waar je moet zijn! Hij is een expert op alle gebieden zoals maatwerk en koppelingen. Ook kent hij alle ins en outs van het Lightspeed platform en kan hier alle kanten mee op. Voor alles wat jouw webshop een echte voorloper maakt zit je bij Donny goed.

Multishop

Standaard in beperkte vorm beschikbaar

Het Lightspeed platform beschikt standaard over multishop mogelijkheden. Het valt echter op dat deze relatief beperkt zijn. Zo is het onder meer niet mogelijk om als beheerder van de webshops aan te geven welke zaken je precies wenst te koppelen. Steeds meer ondernemers op het internet beschikken echter over meerdere shops die over overlappende artikelen beschikken. Het kunnen koppelen van de verschillende onderdelen bij diverse shops kan dan ook niet alleen het beheer, maar ook de klantvriendelijkheid ten goede komen. Dit is iets wat wij perfect voor jou kunnen realiseren.

Kies wat gesynchroniseerd moeten worden

De multishop oplossingen die wij onze klanten aanbieden zorgen er voor dat er precies kan worden aangegeven welke velden gesynchroniseerd dienen te worden. Je kan op dit vlak dan ook onder meer een keuze maken tussen de productbenamingen en de voorraad, maar wat ook te denken van de prijzen en tal van andere zaken. Heb je als opdrachtgever een specifieke wens? Dan is het geen enkel probleem om ook deze velden met elkaar te laten synchroniseren.

Geen beperking op aantal shops

Onze multishops oplossingen brengen geen enkele beperking met zich mee op vlak van het aantal shops welke gekoppeld kunnen worden. Of je nu met andere woorden over twee, vijf, tien of meer webshops beschikt maakt helemaal geen verschil! Hoe meer webshops je in beheer hebt, des te interessanter onze multishop oplossingen worden en hoe meer tijd je er mee kan besparen!

Overtuigd? Start vandaag nog!