Beheerders die over meerdere webshops beschikken hebben het vaak moeilijk om het overzicht te behouden. Bovendien vergt het up to date houden van meerdere webshops vaak heel wat extra inspanningen terwijl het ook perfect anders kan. Door gebruik te maken van de Multishop is alles een flink stuk eenvoudiger.

Standaard in beperkte vorm beschikbaar

Het Lightspeed platform beschikt standaard over multishop mogelijkheden. Het valt echter op dat deze relatief beperkt zijn. Zo is het onder meer niet mogelijk om als beheerder van de webshops aan te geven welke zaken je precies wenst te koppelen. Steeds meer ondernemers op het internet beschikken echter over meerdere shops die over overlappende artikelen beschikken. Het kunnen koppelen van de verschillende onderdelen bij diverse shops kan dan ook niet alleen het beheer, maar ook de klantvriendelijkheid ten goede komen. Dit is iets wat wij perfect voor jou kunnen realiseren.

Kies wat gesynchroniseerd moeten worden

De multishop oplossingen die wij onze klanten aanbieden zorgen er voor dat er precies kan worden aangegeven welke velden gesynchroniseerd dienen te worden. Je kan op dit vlak dan ook onder meer een keuze maken tussen de productbenamingen en de voorraad, maar wat ook te denken van de prijzen en tal van andere zaken. Heb je als opdrachtgever een specifieke wens? Dan is het geen enkel probleem om ook deze velden met elkaar te laten synchroniseren.

Geen beperking op aantal shops

Onze multishops oplossingen brengen geen enkele beperking met zich mee op vlak van het aantal shops welke gekoppeld kunnen worden. Of je nu met andere woorden over twee, vijf, tien of meer webshops beschikt maakt helemaal geen verschil! Hoe meer webshops je in beheer hebt, des te interessanter onze multishop oplossingen worden en hoe meer tijd je er mee kan besparen!

Sluit Menu