Lightspeed maatwerk oplossingen | Molders Media
arrow_drop_up arrow_drop_down

Maatwerk oplossingen

Het Lightspeed platform biedt standaard een groot aanbod aan functionaliteiten. Toch is het mogelijk dat jij als beheerder over specifieke wensen wilt beschikken. Of je nu een bepaalde koppeling tot stand wilt laten brengen of unieke functies wil implementeren in je webshop, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Donny is de aangewezen persoon! 

Voor een developer die nooit nee verkoopt is Donny de aangewezen persoon waar je moet zijn! Hij is een expert op alle gebieden zoals maatwerk en koppelingen. Ook kent hij alle ins en outs van het Lightspeed platform en kan hier alle kanten mee op. Voor alles wat jouw webshop een echte voorloper maakt zit je bij Donny goed.

Maatwerk oplossingen

Een gebruiksvriendelijkere omgeving

In de basis is het Lightspeed platform reeds bijzonder gebruiksvriendelijk. Het kan echter altijd beter. De wensen van onze opdrachtgevers kunnen bijvoorbeeld voor wat het beheer van hun webshop betreft zeer uiteenlopend zijn. De realisatie van extra functies of het implementeren van nieuwe koppelingen kan er voor zorgen dat er op vlak van gebruiksvriendelijkheid enigszins moet worden ingeboet. Door te kiezen voor onze maatwerk oplossingen is dat niet het geval. Op deze manier geniet je dan ook van een compleet systeem op maat met een optimale gebruiksvriendelijkheid voor zowel jou als opdrachtgever als je klanten.

Nog minder omkijken naar jouw webshop

De veelzijdigheid van het Lightspeed platform zorgt er in combinatie met onze maatwerk oplossingen voor dat het perfect mogelijk is om diverse koppelingen tot stand te brengen. Wil je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een koppeling ontstaat met een kassa- of een facturatiesysteem? Of ben je op zoek naar een mogelijkheid om je voorraad automatisch te laten beheren? Het kan allemaal. Op dit vlak zorgt gebruikmaken van onze maatwerk oplossingen er dan ook voor dat je nog minder omkijken hebt naar jouw webshop.

Wij gaan verder waar onze concurrenten achterblijven!

De ene maatwerk oplossing is de andere niet. Vaak zijn dergelijke oplossingen ook complexer dan ze op het eerste zicht lijken. Dit heeft als gevolg dat veel van onze concurrenten op een zeker ogenblik de handdoek in de ring gooien. Dat geldt niet voor Molders Media! Wij stellen altijd alles in het werk om onze klanten alle mogelijke maatwerk oplossingen aan te bieden die ze wensen. Het eindresultaat is dan ook altijd een webshop die moeiteloos alle vooropgestelde verwachtingen van onze opdrachtgevers zal weten in te lossen!

Overtuigd? Start vandaag nog!