Lightspeed design aanpassingen | Molders Media

Design aanpassingen

Als echt kenners van het Lightspeed platform bieden wij onze klanten een ruim aanbod aan mogelijkheden. Neem nu bijvoorbeeld het design van je webshop. Deze is toch het uithangbord van je online business. Bijgevolg zal je willen dat het design tot in de kleinste details perfect is.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Donny is de aangewezen persoon! 

Voor een developer die nooit nee verkoopt is Donny de aangewezen persoon waar je moet zijn! Hij is een expert op alle gebieden zoals maatwerk en koppelingen. Ook kent hij alle ins en outs van het Lightspeed platform en kan hier alle kanten mee op. Voor alles wat jouw webshop een echte voorloper maakt zit je bij Donny goed.

Design aanpassingen

Perfectionaliseer de uitstraling van jouw webshop

Het personaliseren en perfectionaliseren van het design van jouw Lightspeed webshop kan bij ons op verschillende manieren gebeuren. Zo kunnen wij voor jou aangepaste blogpagina's realiseren en behoort ook een custom checkout tot de mogelijkheden. Deze laatste is belangrijk, want je wil uiteraard niet dat klanten in deze fase alsnog afhaken. Zou je bovendien ook graag een professionele en doeltreffende inspiratiepagina willen laten ontwikkelen? Ook deze 'shop the look' aanpassing is bij onze opdrachtgevers bijzonder populair.

Uniek design voor jouw Lightspeed webshop

Veel van onze opdrachtgevers beschikken over een groot aantal specifieke wensen en verlangens met betrekking tot het design van hun webshop. Het doorvoeren van enkele kleine aanpassingen is dan vaak helemaal niet voldoende. Ook in deze situatie kunnen wij je echter uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen voor onze opdrachtgevers dan ook een volledig uniek design ontwikkelen geheel op maat van jouw wensen! Op deze manier ontstaat een bijzondere webshop met een ongeƫvenaard concept die perfect tegemoet komt aan niet alleen de wensen van jou als opdrachtgever, maar ook aan deze van je klanten.

Overtuigd? Start vandaag nog!