Molders Media
Visueel adverteren
Molders Media
Groot bereik
Molders Media
Grip op kosten
Molders Media
Molders Media

Kijken, kijken en kopen.

Zet je advertenties om in aankopen.

Google Shopping zegt eerlijk waar het op staat: rechtstreeks shoppen vanuit de grootste zoekmachine ter wereld. Met jouw productafbeeldingen in Google maak je handig gebruik van een enorme etalage waar hordes bezoekers online langs wandelen. Nu nog klikken.

En daar gaan wij voor zorgen. Maar alleen als we je eerlijk kunnen vertellen dat we jou daarmee vooruit helpen. Als onze kritische analyse groen licht geeft. Dan voeden we Google met jouw feed en krijgen we klinkende conversies terug. Van kijken, kijken, niet kopen nemen we afscheid. Doei!

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we Google Shopping voor jou in.

Perfect van product tot prijs.

Zoals in een echte etalage moeten jouw producten ook online stralen. Daarom maken we eerst werk van optimale productafbeeldingen, scherpe salescopy en concurrerende prijzen. En natuurlijk van alle mogelijke overtuigingsprincipes die twijfelaars doen tikken.

Ready? Dan bieden we jouw aanbod via je Google Merchant Center account aan en kan Google het gaan vertonen. En dan beginnen we pas. Want we trekken alles uit de kast om er nóg meer uit te halen. Met je beoordelingen, A/B-tests en nog veel meer vinden we uit hoe jij maximaal gebruik maakt van Google’s verkoopmachine.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De SEO specialisten van Molders Media optimaliseren jouw website voor betere posities in het organische bereik van Google. Voor het echte werk begint doen wij altijd eerst een zoekwoorden onderzoek om te kijken welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Vervolgens zullen wij deze zoekwoorden gaan optimaliseren wat bestaat uit; het schrijven van SEO teksten, technische optimalisatie en de autoriteit verhogen door middel van linkbuilding.

Gemiddeld zal je met 3 tot 6 maanden de eerste resultaten zien in Google, dit is afhankelijk per branche en voor welke zoekwoorden je geoptimaliseerd wilt worden. SEO is een doorlopend proces aangezien Google en jouw concurrent ook niet stil zitten. Bij Molders Media volgen wij geen best practices maar vinden wij ze uit.

Om een indicatie te geven wat SEO kan opleveren gebruiken wij de volgende formule: Zoekvolume X CTR X Conversieratio X gemiddelde prijs van jouw product of dienst.

De CTR voor de eerste positie ligt op ongeveer 30% de tweede positie op 17% en positie 3 op 11%. Dus we gebruiken als voorbeeld dit rekensommetje: het zoekvolume op een bepaald zoekwoord is 1000 dus wanneer je op de eerste positie staat kan je 300 (bij een CTR van 30%) meer bezoekers krijgen. Wanneer je conversieratio 3% is betekend dat 9 extra klanten.

Bovengenoemde cijfers zijn een indicatie. Dit kan natuurlijk verschillen per website of zoekwoord!

Wij spreken nooit over kosten maar over een investering. Kosten zijn namelijk alleen kosten wanneer het niks oplevert en SEO levert altijd wat op! Bij Molders Media werken wij niet met standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. De (maandelijkse) investering is afhankelijk van de wensen die je hebt en in welke branche je zit. Wel goed om te weten is dat wij al aan de slag voor je kunnen gaan vanaf € 360,- excl. BTW.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

1: Een online marketing bureau gespecialiseerd in webshops, met in elke branche winnende cases.

2: Een bureau met een bullshitradar die net zo scherp is afgesteld als de jouwe.

3: Een club die er altijd voor je is (yes, we hartje you!).

4: Een stel normale mensen. Die elke klant gelijk behandelen. We scoren dan ook niet voor niks een 9.8 op basis van 85 klantbeoordelingen.

© Molders Media B.V. 2015 - 2021