Google Ads (AdWords) uitbesteden | Molders Media

Google Ads (AdWords) uitbesteden

Ben je op zoek naar een efficiënte en bovendien ook betaalbare manier om jouw online onderneming onder de aandacht van je doelgroep te brengen? Heb je echter helemaal geen tijd om je zelf bezig te houden met de marketing achter je bedrijf? In dat geval is een beroep doen op een Google Ads specialist een absolute aanrader!

Score van een 9.7

Gebaseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Officiële Google partner

Al sinds 2015 Google partner en alle certificaten in de pocket!

Kennis van zaken

Meer dan 5 jaar ervaring in de 

e-commerce branche!

Resultaatgericht

Succesvolle campagnes met een hoog rendement!

1 contactpersoon

Jouw Ads specialist is ook altijd het vaste aanspreekpunt!

Strategie op maat

Een persoonlijke strategie gebasseerd op jouw businnes!

Duidelijke rapportages

Elke maand een duidelijke rapportage van dag tot dag! 

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Google Ads uitbesteden

Resultaten resultaten vanaf 

de eerste dag

Ben jij ook moe om gebruik te maken van (online) marketinginstrumenten die niet de gewenste resultaten weten te behalen, maar wel erg veel geld kosten? In dat geval kan Google Ads (voorheen Google AdWords) een zeer interessant alternatief zijn. Door het opzetten van een dergelijke campagne wordt er namelijk voor gezorgd dat je vanaf dag één reeds mooie resultaten kan behalen. Bovendien zorgt het uitbesteden van het opzetten en beheren van je Ads campagne aan een echte Google Ads specialist als Molders Media er voor dat beginnersfouten worden voorkomen. Hierdoor weet je meteen het meest optimale rendement te behalen!

Jouw campagnes zijn altijd 

up to date

Google staat er om bekend haar Google Ads programma op zeer regelmatige basis te voorzien van nieuwe functionaliteiten. Wellicht kunnen deze nieuwe mogelijkheden ook voor jou een interessante meerwaarde met zich meebrengen. Door een Google Ads specialist onder de arm te nemen ben je er zeker van dat jouw Ads campagne altijd gebruik zal maken van de meest moderne snufjes. Hierdoor vallen je advertenties altijd zo optimaal mogelijk op ten opzichte van je concurrenten en ook dat betekent uiteraard een financiële meerwaarde die niet te onderschatten valt.

Een strategie op maat

Als echte Google Ads specialist met jarenlange ervaring ontwikkelen wij van Molders Media steeds een individuele strategie die is afgestemd op de klant en diens bedrijf. Bij het opstellen van deze strategie wordt er uitdrukkelijk rekening gehouden met het beschikbare budget waardoor er steeds een optimale prijs-kwaliteitgarantie kan worden gegarandeerd. Het spreekt voor zich dat er bij het opzetten van een Google Ads campagne ook steeds een bijzondere aandacht uitgaat naar de vooropgestelde doelstelling. Denk hierbij niet alleen branding, maar ook aan conversies en / of leadgeneratie.

Perfect meetbare prestaties

Als Google Ads specialist is het voor ons niet alleen van belang dat de campagnes van onze klanten zo optimaal mogelijk weten te presteren, daarnaast zorgen we er voor dat de prestaties altijd perfect meetbaar zijn. Dit wordt gerealiseerd door een koppeling met het Google Analytics programma. Als ondernemer heb je waarschijnlijk jarenlang in het duister getast met betrekking tot de prestaties van jouw (online) marketingcampagnes, maar dat behoort vanaf vandaag definitief tot het verleden!

Overtuigd? Start vandaag nog!