Google Ads uitbesteden

Molders Media

Soms gaat SEO (organisch groeien in de rankings van Google) niet snel genoeg. Je wilt nu klanten in je webshop, bijvoorbeeld omdat je je ontwikkelkosten heel snel terug wilt zien in orders. Of omdat je seizoensproducten verkoopt. Carnavalsoutfits, kerstpakketten of zomervakanties.

Met Google Ads (SEA) en Google Shopping krijg je snel de aandacht van je ideale klant. Een hell of a job als je het zelf aan moet pakken. Een wintervakantie in Noord-Siberië is leuker. Want hoe stel je een advertentie op? Hoe monitor je de data, en hoe interpreteer je die? En het allerbelangrijkste: hoe investeer je je euro’s slim, met maximaal rendement?

De oplossing? Je Google Ads uitbesteden aan Molders Media. Als Google partner met bewezen succes cases nemen wij je het hele proces uit handen. Geen kopzorgen meer voor jou.

De voordelen van Google Ads uitbesteden.

  • Snel resultaat van je investering
  • De laatste SEA inzichten toegepast
  • Meer bezoekers op je website of webshop
Hi!
Ik ben Stefan.

jouw aanspreekpunt voor alle SEA, social media en webshop gerelateerde vragen of opmerkingen.

Stefan Molders
 

Wat doen wij als Google Ads specialist?

Molders Media

Een realistische verwachting vooraf.

Google Ads uitbesteden is geen garantie op mooi weer. We beloven je geen zonneschijn als we in het intakegesprek of ons vooronderzoek jouw kansen somber inzien. Want zo diep als Gerrit Hiemstra in zijn weermodellen duikt om je te laten weten of je morgen kunt barbecueën of dat de zandzakken voor de deur moeten, zo nauwgezet duiken wij in de data tijdens ons SEA vooronderzoek.

Hiermee kunnen we een realistische inschatting geven van jouw succes. Hiervoor gebruiken we ook eerdere cases en resultaten van soortgelijke klanten. We komen bij je terug met een verwachting van het resultaat en een investeringsadvies.

Zo kun jij onderbouwd beslissen hoeveel je wilt investeren in Google Ads en Google Shopping.

Een genadeloze executie.

Hebben we allebei vertrouwen in een zonnige uitkomst van de campagne? Alleen dan gaan we ‘m voor je opzetten. Van zoekwoorden onderzoek tot het schrijven van de teksten en het plaatsen en monitoren van de advertenties.

Een verschil met andere bureaus is dat wij niet werken met vaste pakketten waar jij je als klant maar aan moet aanpassen. Wil je klein beginnen: prima! We houden je portemonnee goed in de gaten. We kijken naar de marges die je overhoudt aan je online verkoop, en zorgen ervoor dat je advertentiekosten niet hoger liggen dan die marge. Zo denken we mee met een gezonde investering voor jou.

Molders Media
Molders Media

Optimaliseren. Optimaliseren. En: optimaliseren.

Bij Molders Media houden we van een iteratief verbeterproces. Van Plan, Do, Check, Act. Of in simpele taal: we blijven tweaken aan je campagne, net zolang tot we ons eigen 2673 pagina’s tellende handboek ‘Zo optimaliseer je een SEA campagne’ 3 keer voor je hebben uitgevoerd. Of 4 keer als het moet.

Ook hiervoor duiken we weer in de data. Soms hoor je ons uren niet op kantoor, zo diep zitten we erin. Alles om te bepalen waar en hoe het beter kan voor jou. Elke stap zetten we samen. We geven je inzicht in de data, in je account en bellen geregeld om optimalisatie kansen te bespreken.

Google Ads uitbesteden aan Molders Media.

Onze klanten zijn door Google Ads uitbesteden meer zichtbaar, wat leidt tot meer conversie: doorkliks naar de website en aankopen op de webshop.

Welk resultaat jij behaalt? Dat is afhankelijk van de vraag naar je product, je concurrentie, de kwaliteit van je aanbod en de opvolging van je leads. We durven hier dus geen garantie op te geven. Wel kunnen we aan de hand van soortgelijke cases en de data vooraf een goede inschatting geven van het te verwachten resultaat.

SEA is vooral geschikt voor je als je een serieus budget hebt. We kunnen klein beginnen om te testen, en opschalen zodra het aanslaat. Zo krijg je al snel vertrouwen. Wat we je sowieso beloven: we zijn zelf ondernemers, snappen dat je maximaal resultaat uit een investering wilt krijgen, en daarvoor gaan we voor jou tot het gaatje.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Stefan Molders

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.