Molders Media
Vergroot bereik
Molders Media
Blijf in beeld
Molders Media
Verhoog conversie
Molders Media
Molders Media

Maak kijkers klant met Facebook retargeting.

Via het meest gebruikte platform van Nederland.

Facebook retargeting werkt. Je trekt er twijfelaars mee over de streep, blijft top-of-mind en motiveert bestaande klanten om meer bij je te kopen. Bovendien kun je Facebook retargeting heel gericht inzetten. Want je laat alleen advertenties op Facebook zien aan de mensen die je webshop hebben bezocht. En daarbinnen kun je ook nog eens keuzes maken om het nóg slimmer te doen.

Zo kun je bijvoorbeeld je doelgroep smaller maken door bezoekers uit te sluiten, het maximaal aantal vertoningen bepalen en sleutelen aan je advertenties. Bijvoorbeeld door een kortingscode te tonen om een aankoop te stimuleren, of door een klant een aanverwant product te laten zien dat past bij de aankoop. Zo win je met retargeting op Facebook.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we Facebook retargeting in voor jou.

Eerst nadenken, dan doen.

Zien we genoeg kansen in Facebook retargeting voor jouw webshop? Pas dan gaan we aan de slag. We bedenken planmatig hoe we het optimaal voor je in gaan zetten en starten dan met het opzetten, uitvoeren en monitoren van je campagnes. En dan ga je zien dat je met specialisten te maken hebt.

Want als je niet weet wat je doet, verdwaal je al snel in alle opties. Wij weten de weg. We segmenteren je doelgroepen op onder meer gedrag, tijd en aankopen. We stellen je budget en je frequenties slim in, zodat je maximaal rendement haalt uit je retargeting campagnes. En dan gaan we zelfs nog een stapje verder: we blijven A/B-testen om jouw online verkopen naar nieuwe hoogtes te stuwen.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021