Facebook marketing uitbesteden | Molders Media

Facebook marketing uitbesteden

Wil jij op een efficiënte manier via het internet precies die doelgroep bereiken die voor jouw online onderneming het interessantst is? Wil je bovendien ook optimaal kunnen inspelen op de belangrijke en waardevolle trend van social media? In beide gevallen is Facebook marketing ongetwijfeld iets voor jou!

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Facebook marketing

Facebook, een uitstekend platform voor elk merk

Facebook is een platform welke als geen ander geschikt is om jouw product, dienst of merk in de kijker te plaatsen. Door enkel en alleen gebruik te maken van organische content wordt het echter steeds moeilijker om precies die doelgroep te bereiken die voor jou het meeste potentieel met zich meebrengt. Uit een recent uitgevoerd onderzoek is gebleken dat amper iets meer dan vijf procent van je content op Facebook daadwerkelijk de gewenste doelgroep bereikt. Dit zijn amper vijf van de honderd personen die je eigenlijk zou moeten bereiken. Dit gezegd zijnde neemt niet weg dat Facebook een zeer waardevol medium is waar een ongelofelijk potentieel in schuil gaat voor elke (online) onderneming. Gebruikmaken van de mogelijkheden die Facebook marketing te bieden heeft zorgt er immers voor dat al je content aan iedereen binnen de gewenste doelgroep kan worden weergegeven.

Het belang van Facebook marketing

Eén op de twee Nederlanders (en Belgen) beschikt over een account op Facebook. Dit zorgt er voor dat werkelijk elk type doelgroep op dit platform is vertegenwoordigd. Bovendien is het interessant om te weten dat Facebook ondersteuning biedt voor zogenaamde 'remarketing'. Dit betekent dat je, je bezoekers via deze weg nogmaals bloot kan stellen aan een bepaalde voor hun interessante boodschap van je bedrijf. Tot slot wordt Facebook marketing algemeen bestempeld als één van de efficiëntste manieren om binnen een korte tijdspanne een aanzienlijke groep potentiële klanten te kunnen bereiken.

Geschikt voor elk type adverteerder

Adverteren op Facebook zorgt er voor dat je over de mogelijkheid beschikt om met een relatief beperkt budget een enorm bereik te realiseren. Ook voor regionale adverteerders is gebruikmaken van Facebook marketing bijzonder interessant. Dit niet in het minst omdat Facebook marketing het mogelijk maakt om zeer specifieke doelgroepen te targetten. Wil je, je bijvoorbeeld met jouw advertentie focussen op een specifieke leeftijd, een bepaald geslacht of een concrete locatie? Dan kunnen wij dat perfect voor je realiseren!

Facebook marketing uitbesteden loont!

Het opzetten van een Facebook marketing campagne is niet alleen meer werk dan je op het eerste zicht zou vermoeden, veel mensen verdrinken ook in het enorme aanbod aan mogelijkheden. Om het maximale uit jouw campagne op Facebook te kunnen halen kan het de moeite waard zijn om een expert binnen dit vakgebied in te huren. Wij van Molders Media kunnen op basis van jouw wensen en verwachtingen precies bepalen welke mogelijkheid op vlak van Facebook marketing voor jou nu precies het meest geschikt is. Door bovendien op nauwkeurige wijze rekening te houden met het door jou vooropgestelde budget wordt het mogelijk om voor elke online onderneming de best mogelijke resultaten neer te zetten.

Overtuigd? Start vandaag nog!