Facebook adverteren

Je zit na een lange werkdag in je huissmoking op de bank door je Facebook timeline te scrollen. Komt tussen de ‘Kijk mijn baby!’ ‘Kijk mijn vakantie!’ en ‘Kijk mijn selfie!’ ineens een opvallende advertentie tegen van een product dat precies is wat je nodig hebt. Of niet. Maar de tekst triggert zo, de afbeelding is zo lekker, en die knop is zo onweerstaanbaar, dat je onderbewuste heeft allang besloten dat je dit nu nodig hebt. 3 minuten later glimlach je gelukkig bij de gedachte dat je je aankoop morgen al in huis hebt.

Dit maken je klanten mee als jij begint met Facebook adverteren. Wie facebookt, doet dat op een moment dat hij tijd heeft. Met Facebook adverteren bereik jij je klanten dus als ze ontspannen zijn, en tijd hebben om ook daadwerkelijk een aankoop te doen. Super effectief dus. Als je het goed doet tenminste.

Want veel Facebook campagnes zijn helemaal niet effectief. Heb je hoopvol je dagbudget opgehoogd, uren zitten zwoegen op je teksten, blijkt er niemand op je bericht te klikken. Weg tijd. En die euro’s zie je ook nooit meer terug.

Werkt Facebook dan niet voor jou? Door onze tientallen succes cases kunnen wij je vanuit onze eigen praktijk adviseren over teksten die wél werken, doelgroepen die bij je passen, en het bepalen van de juiste doelstelling voor je campagne. Zo zet Molders Media succesvolle campagnes voor je op.

De voordelen van Facebook adverteren uitbesteden.

  • We doen Facebook adverteren van A tot Z. Campagnes bedenken, opzetten, uitvoeren en monitoren
  • Steeds de nieuwste Facebook kennis toegepast
  • Wij hebben de cases en de ervaring in bijna alle branches
Hi!
Ik ben Stefan.

jouw aanspreekpunt bij Molders Media. Voor al jouw vragen en opmerkingen kan je contact met mij opnemen.

 

Wat heb jij aan ons als bureau voor Facebook adverteren?

Succesvolle cases in jouw branche.

Welke doelgroep moet je targeten? Welke afbeelding levert meer kliks op? Met of zonder actieknop? We kennen alle valkuilen. Zelf doen? Kan ook, maar dan mis je wel onze kennis en ervaring van soortgelijke cases in jouw branche. En is de kans groot dat je geld weglekt in een kansloze campagne. Lekker uitbesteden dus. Zodat jij tijd hebt om te werken aan je bedrijf.

Facebook strategie.

Je krijgt van ons een Facebook strategie op maat en de blauwdruk voor succesvolle posts. Zo werken we samen aan meer engagement: meer likes en reacties onder je berichten. Met als doel natuurlijk meer naamsbekendheid en websitebezoek.

Facebook Messenger en ManyChat.

Je kent het zelf wel: je komt op de Facebookpagina van een bedrijf, en ineens verschijnt het kleine Facebook Messenger venstertje waarmee je kunt chatten met een medewerker. Wij zetten het in om mensen in contact te brengen met je bedrijf.

Facebook adverteren uitbesteden aan Molders Media.

Je benut de mogelijkheden van het platform volledig. Maar dat niet alleen: je weet ook dat elke minuut die je erin stopt doelgericht bijdraagt aan je einddoel: naamsbekendheid, meer betrokkenheid bij je merk, en uiteindelijk meer bezoek aan je webshop of website en een hogere conversie.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.