Molders Media
Groot bereik
Molders Media
Kostenefficiënt
Molders Media
Gericht adverteren
Molders Media
Molders Media

Efficiënt adverteren op Facebook.

Bepaal zelf je budget, je doel en je doelgroep.

Adverteren op Facebook loont voor bijna elke webshop. Want Facebook is het meest gebruikte social media platform van Nederland, dus scrollen en liken jouw klanten er ook op. Met Facebook advertenties kun je goed je naamsbekendheid, bereik en interactie verhogen. En zo ook je omzet.

De mogelijkheden met Facebook Ads zijn eindeloos. Je kunt scherp schieten als een sniper. De keerzijde? Je kunt zóveel keuzes maken, dat het al snel moeilijk wordt. Daarom is Facebook adverteren uitbesteden een slim plan. Met Molders Media helpen we je alles uit jouw advertentiebudget te halen. Samen maken we de juiste keuzes en gaan we vooral testen om te zien wat het best werkt. Like?

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo pakken we Facebook advertenties aan.

Met een plan en met perfectioneren.

Succesvol adverteren op Facebook begint met een plan. Wat is je doel? Wil je je merkbekendheid vergroten, of je richten op conversie? En welke doelgroep wil je bereiken? Daarin kun je scherp targeten, bijvoorbeeld op interesses en gedrag. Met welke boodschap gaan we jou op de timeline zetten? Of kiezen we voor een andere positie? Samen schrapen we het net zo lang af tot we ‘m hebben.

Lopen je campagnes? Dan blijven we monitoren en testen we wat wel en niet werkt. Van doelgroepselecties tot plaatsingsmogelijkheden. En we kijken verder. Naar retargeting bijvoorbeeld, of lookalike audiences. Wij houden de controle, zodat jij alles uit je advertentiebudget voor Facebook haalt.

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021