Evenementen & entertainment marketing

Molders Media

Of je nou een cultureel festival organiseert of een mega-kabouter-indoor-speelparadijs hebt… En of je nou zakelijke congressen organiseert of kleinschalige trainingen geeft…

Eén ding geldt voor jullie allemaal: de concurrentie in de evenementen en entertainment branche is nog groter dan het ego van je key note speaker of die buitenlandse A-artiest die je geboekt hebt.

En jullie hebben dubbel pech: de anderhalve meter samenleving. Minder mensen in je toko, en dus minder knaken op je rekening. Geen geld meer over voor online marketing? Think again. We geven je graag onze beste cases: bedrijven in een super concurrerende markt, die dankzij onze aanpak mooie winsten draaien!

De voordelen van Molders Media.

 • We zijn gespecialiseerd in online marketing voor evenementen en entertainment. Denk aan festivals, pretparken, concerten en B2B events, zoals trainingen, beurzen en theater-events
 • Alle online marketing diensten die je nodig kunt hebben, vind je bij ons onder 1 dak
 • Voor kleine budgetten hebben we onze growth hacking aanpak: met klein budget beginnen en bij succes opschalen
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor evenementen en entertainment marketing?

Molders Media

Concurrentie? Doei.

Als evenement of locatie voor het grote publiek concurreer je met tientallen activiteiten die je doelgroep die dag of avond ook kan doen. Dat is van alles: de verjaardag van Oma Anneke, met de kiddo’s naar het zwemparadijs, met de vlam een weekeindje weg, of toch maar thuis op de bank relaxen.

De kracht van online marketing zit ‘m in merkbeleving en herhaling. Merkbeleving creëer je door inhoud: vertel het juiste verhaal, op het juiste kanaal. We helpen je de juiste kanalen in te zetten. See, think, do, care: in welke fase van de customer journey zitten je klanten? In elke fase zet je andere boodschappen en online marketing kanalen in.

En die herhaling? Simpel. Remarketing: Je klant komt terecht op je website, Facebookpagina of ander kanaal van je. Schrijft zich misschien zelfs in voor een mailing. En krijgt de dagen/weken erna nog een x aantal keer advertenties te zien, of mailings in zijn mailbox. Verleiden doe je door herhaling. Simpel.

Corona en online marketing voor B2B events.

Als je zakelijke bijeenkomsten, trainingen en opleidingen verzorgt, dan is de wereld door Corona ook voor jou dik veranderd. Je leefde van en voor je live events: die grootschalige theaterevents of congressen, of je trainers die voor 20 man in een trainingszaal een volle dag staan te knallen.

Is het je gelukt om van je events en trainingen een online versie te maken? Tòòòp! Maar heb je je klant ook mee? De klant die persoonlijk contact zo belangrijk vindt, of juist voor de beleving van je evenement komt? Online marketing helpt je om die obstakels van tafel te blazen en de klant voor je te winnen.

Online marketing voor online events heeft 2 grote voordelen:

 1. Vooroordelen van je doelgroep tackelen. Omdat je met Facebook of Instagram advertenties of door Google Ads snel de aandacht trekt. Je kunt een nieuw verhaal vertellen, waarin je vooroordelen over online programma’s wegneemt en nieuwe voordelen benoemt.
 2. Nieuwe doelgroepen aanboren. Mensen die vóór Corona te ver weg woonden bijvoorbeeld. Zij kunnen nu wél bij de online versie van je event zijn.
Molders Media

Zo helpt Molders Media je verder.

We stellen samen met jou de strategie op die bij jou past. Die is afhankelijk van jouw branche, jouw doelgroep, jouw bedrijf, jouw aanbod, jouw budget en jouw doelstellingen.

We nemen alle mogelijkheden door, benoemen kansen en risico’s, en doen grondig vooronderzoek om haalbaarheid te bepalen. Tijdens de campagnes die we draaien houden we je bij de les, en heb je zelf inzicht in je data. Je hoeft dus niet op onze rapportages en telefoontjes te wachten.

Bel ons niet…

 • Als je Russische roulette wilt spelen met je portemonnee
  Jij bent eigenaar van al je data, je hebt toegang tot je eigen Google Analytics en je bent ook welkom met een klein budget. Best uniek in onze branche, kunnen we je vertellen. Maar wij vinden dat logisch.
 • Als je gelokt wilt worden met gouden bergen
  Je krijgt van ons altijd een eerlijk verhaal: We kunnen vooraf door onze vooronderzoeken al goed inschatten wat je resultaat gaat zijn. Zien we geen kansen, dan gaan we niet aan de slag voor je. Ook tussentijds sturen we bij.
 • Als je graag een tweede of zelfs derde bureau inschakelt voor je online marketing
  Andere online marketingdiensten nodig? Opschalen? Wij groeien met je mee. Omdat we als specialist in online marketing voor webshops ALLE vormen van online marketing aanbieden. En werken voor kleine spelers en de grootste bedrijven in hun branche.
 • Als je ’s avonds in slaap wilt vallen met ons antwoordapparaat
  Want als je ons belt op welk goddeloos tijdstip dan ook, is de kans heel groot dat we gewoon opnemen. En je probleem zelfs meteen fixen. Zodat de verkoop in je webshop gewoon door kan gaan, en je geen kostbare euro’s verliest.

Ok, je belt ons toch. Dan krijg je…

 • Een idee of je wel lekker met ons kunt samenwerken. Want niet iedereen kan onze directheid waarderen. We zijn hierin de Nederlanders onder de Nederlanders zeg maar.
 • Meteen je eerste praktische tips, omdat we meteen even naar je webshop kijken.
 • Meteen een strategische tip. Hoe je de belangrijkste online marketing valkuil in jouw branche vermijdt bijvoorbeeld.

We laten je graag persoonlijk onze cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.