Molders Media
Meer leads
Molders Media
Hogere loyaliteit
Molders Media
Meer sales
Molders Media
Molders Media

E-mail marketing uitbesteden? Slim.

Win klanten aan alle kanten.

E-mailmarketing uitbesteden is al snel een slimme zet. Want e-mailmarketing is een vak. Verkeerd ingerichte e-mailcampagnes kosten je geld, slim ingerichte campagnes leveren je geld op. Bovendien is e-mail één van de voordeligste en effectieve kanalen die je kunt inzetten in je online marketingmix. Als je het goed doet.

Dan krijg je klanten aan alle kanten. Want met e-mailmarketing bereik je niet alleen bestaande klanten, ook potentiële klanten die zich hebben ingeschreven voor je mail(s). Met de juiste flows en content kun je zo meer leads naar je webshop verwelkomen én herhaalaankopen van bestaande klanten. Goed meetbaar, goed schaalbaar en met een ROI waar je ‘u’ tegen zegt.

Eerlijke online marketing.

Zoals het hoort.

Als echt merk wil je ook echte marketing voor je e-commerce. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Waarom Molders Media? Daarom.

  • We zijn recht door zee en gaan recht op jouw doel af
  • We volgen geen trends, maar vinden ze uit
  • We hebben alles in huis én halen alles uit de kast
  • We werken voor echte merken in heel Europa
  • We scoren zelf ook hoog: klanten geven ons een 9.9
Molders Media
Molders Media

Zo zetten we e-mailmarketing in voor jou.

Alles op automatisme.

Met Molders Media maken we ons al jaren sterk voor webshops die hun e-mailmarketing uitbesteden. We automatiseren volop met strategieën die bewezen effectief zijn. Ook in e-mail automation. Met slimme segmentaties en sterke flows laten we je e-mailmarketing draaien als een geoliede machine.

We beginnen bij het technisch goed inrichten van de juiste tooling. We stellen goede e-mail templates op, richten je lijsten strak in en maken campagnes die recht op jouw doelen afgaan. Ook aan de voorkant doen we ons werk: we optimaliseren de opt-ins en zorgen ervoor dat jouw inschrijvers e-mails ontvangen die doen wat ze moeten doen. Klaar? Tuurlijk niet. Je data vertellen ons hoe goed of slecht het gaat. Daar kijken we naar en testen we mee. Go?

E-commerce voor echte merken

 
 
 

Echte verhalen over Molders Media

Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Molders Media. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar meedenkt, eerlijk is - ook als iets niet kan of praktisch is -, géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en - niet onbelangrijk - komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem
Peter van Molders Media

Eerlijk antwoord op al je vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Molders Media B.V. 2015 - 2021