Content marketing uitbesteden | Molders Media
arrow_drop_up arrow_drop_down

Content marketing

In eerste instantie wordt er uiteraard heel veel aandacht besteed aan het SEO vriendelijk maken van een webshop. Dit is uiteraard zeer belangrijk, maar ook de inhoud van je website dient volledig in orde zijn. Kwalitatieve en heldere SEO teksten zijn daarom van cruciaal belang.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Content marketing

Content marketing, meer dan alleen maar tekst

Wanneer we het hebben over de content van een website wordt er in eerste instantie vooral gedacht aan tekst. Toch is content veel meer dan dat. Verlies bijvoorbeeld ook de infographics evenals het beeldmateriaal en de video's niet uit het oog. Door middel van content marketing is het mogelijk om de boodschap ten opzichte van jouw potentiële klanten over te brengen op tal van verschillende manieren.

Content marketing inzetten op andere online media

Kwalitatieve content met betrekking tot jouw onderneming of project staat niet alleen op je eigen website, maar is ook terug te vinden op andere online media waar jouw doelgroep kan worden bereikt.

Content marketing als basis voor goede linkbuilding

Door de jaren heen is er op het gebied van SEO en linkbuilding heel veel veranderd. SEO vriendelijke teksten op een website plaatsen en enkele links op een aantal startpagina's plaatsen is vandaag de dag dan ook lang niet meer voldoende. Beschik je over de juiste content? In dat geval wordt het een stuk eenvoudiger om links naar je eigen website te verzamelen. Bovendien sla je op deze manier twee vliegen in één klap, want ook de online autoriteitswaarde van je website wordt opgebouwd. Molders Media beschikt over content marketeers met een uitstekende ervaring.


Het promoten van je content is tegenwoordig ook een cruciaal onderdeel van een goed opgezette SEO strategie. Door jouw content op de juiste plaatsen in te zetten en te promoten is content marketing uitstekend inzetbaar voor zowel branding als viral marketing. 

Overtuigd? Start vandaag nog!