Blogs laten schrijven

Molders Media

Jij springt nog liever zonder parachute uit een vliegtuig, dan dat je gaat bloggen voor je eigen website of webshop? Mooi! Want wij doen niets liever. Dan bloggen natuurlijk.

Door de juiste zoektermen in je blogs te verwerken, zorg je ervoor dat je op die zoektermen gevonden wordt in Google. En door te schrijven over dingen die jouw doelgroep echt wil weten, zorg je ervoor dat je blogs gelezen en gewaardeerd worden.

Maar bij dat laatste zit vaak het probleem. Bloggen wordt door ondernemers vaak gezien als het slaapverwekkende verjaardagsfeestje van je oudtante waar je niet onderuit kunt. Niet alleen is bloggen dan een dik energielek voor jou en je team, maar veel verder dan clickbait kom je eigenlijk niet, ook al probeer je het nog zo hard.

Bij clickbait schotel je je lezers een woest aantrekkelijke en veelbelovende kop voor. Een cadeautje, denken je lezers, en ze openen vol verwachting de inhoud. Inhoud die vervolgens zo slap is als de doorgekookte sperziebonen van je oudtante. Bijvoorbeeld “7 geheime manieren om makkelijk .” Om vervolgens met dooddoeners te komen die je als leek zelf ook wel had kunnen verzinnen. Hier heb je als lezer dus niks aan, en het levert jou als bedrijf vooral een slechte reputatie op van je doelgroep.

Wil je onbedoelde clickbait voorkomen? Heb je zelf de inspiratie van een betonblok? Of schrijf je gewoon niet zo soepel? Ga dan je blogs laten schrijven door mensen die weten wat ze doen, en dat nog leuk vinden ook. Scheelt je tijd en geld. En daar heb je als ondernemer altijd te weinig van.

De voordelen van blogs laten schrijven.

  • Verspil geen uren tijd aan zelf onderwerpen verzinnen
  • We weten welke content relevant is voor je bezoekers. En dus traffic genereert
  • Jij kunt je focussen op je sales, het opvolgen van klant aanvragen, en het aansturen van je team
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan blogs laten schrijven?

Molders Media

Van zoekwoorden onderzoek tot plaatsen.

We doen zoekwoorden onderzoek, verzinnen onderwerpen, schrijven de blogs, en plaatsen ze zelfs op je website. We nemen je het hele werk uit handen als je hebt gekozen voor blogs laten schrijven. Het enige dat jij hoeft te doen is op de juiste momenten iets vinden van onze voorstellen.

We zijn allesweters.

We bloggen bij Molders Media over de meest uiteenlopende dingen. Bijvoorbeeld over afvallen met kruiden, over badkamertegels schoonmaken, of zelf een duurzame buitenkeuken bouwen. Vinden we echt superleuk. En we kunnen het ook. Dat durven we wel te zeggen na honderden succesvolle blogs, die onze klanten ook daadwerkelijk omzet opleveren.

Molders Media
Molders Media

Been there, done that.

We hebben al zo vaak geblogd, dat we honderden bewezen succesvolle blog ideeën voor je op de plank hebben liggen. We maken de ideeën passend voor elke webshop of website. Er valt over elk assortiment of onderwerp namelijk wel wat (nieuws) te vertellen! Met onze blogs proberen we ook te scoren in de featured snippets in Google. Dat zijn de uitgelichte antwoorden bovenaan Google als je een vraag intikt. Handig, want zo staat je site op de ereplaats. En doorklikken doen mensen toch vaak.

Bloggen uitbesteden aan Molders Media.

Waardevolle artikelen die je lezers iets nieuws leren. Inspireren. Vertellen hoe ze makkelijk iets zelf kunnen. Of informeren over belangrijke zaken. Kortom: relevante content. Dat levert blogs laten schrijven je lezers op.

Hierdoor word je door je publiek als specialist gezien in je branche. Je bouwt vertrouwen op. Werkt aan je naamsbekendheid. En het is een stukje service naar de mensen toe. Allemaal redenen waardoor jouw publiek onbewust of bewust liever bij jou een aankoop doet dan bij je concurrent die niet blogt. En redenen waarom Google websites met veel blogs beloont met een hogere plek in de zoekresultaten.

Dus: besteed je het bloggen uit aan ons? Dan houd jij tijd en geld over om ’s een keer uit een vliegtuig te springen mét parachute. Lijkt ons wel zo veilig.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.