Blogs laten schrijven | Molders Media

Blogs laten schrijven

Blogs zijn perfect om je bezoekers meer informatie te geven over je producten. Je kunt het zien als een extra middel om je bezoekers over te halen. Een blog schrijven is echter niet voor iedereen weggelegd. Bovendien moet je ook rekening houden met Google. Daarom kun je de blogs laten schrijven door onze ervaren experts.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Blogs laten schrijven voor topposities in Google

Een blog schrijven doe je net zoals bij je SEO teksten in de eerste plaats voor je bezoekers. Je wilt ze namelijk van meer en uitgebreidere informatie voorzien. Maar wist je dat een blog ook bijdraagt aan de ranking van je webshop? Je blogs laten schrijven door onze experts is dus zeker aan te raden. Wij kijken niet alleen naar je bezoekers, maar ook naar de pagina’s binnen je webshop. Blogs moeten je SEO strategie namelijk versterken en niet in de weg zitten. Je blogs of SEO teksten laten schrijven betekend leuke en informatieve teksten die ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hierdoor helpen ze om jouw webshop te laten groeien.

Blogs laten schrijven ook goed voor linkbuilding

Blogs zijn niet alleen leuk voor je bezoekers, ze dragen ook bij aan een goede interne en externe linkstructuur. Een blog is namelijk een ideale manier om een linkje naar een pagina binnen je webshop te plaatsen. Heb je een leuk of informatief blogartikel? Dan is de kans groot dat deze gedeeld wordt door je bezoekers. Het delen van een blog is natuurlijk perfect om externe links te verkrijgen. Wil je de SEO uitbesteden? Dan is je blogs laten schrijven door onze experts een onderdeel wat je niet mag vergeten. De impact van blogs wordt vaak onderschat maar dat doen wij zeker niet! Bloggen is namelijk belangrijker voor de vindbaarheid van je shop dan je denkt.

De meerwaarde van een blog op je webshop

Waarom moet je als webshop eigenaar gaan bloggen? We hebben al een paar punten besproken. Blogs laten schrijven is belangrijk voor je linksbuilding en een goede ranking. Maar er zijn nog veel meer redenen. Met een blog kun je jouw bezoekers namelijk op een andere manier benaderen. Door het zoekwoorden onderzoek zal je merken dat je niet alle keywords kunt gebruiken voor je categorieën of pagina’s. De keywords die overblijven zijn vaak goed te gebruiken om over te bloggen. Ook kun je de bezoekers van je webshop op een andere manier aanspreken. Een blog hoeft niet te bestaan uit enkel teksten. Je kunt ook afbeeldingen, video’s en infographics erin verwerken. Hierdoor word je blog een onderdeel van je content strategie. Wanneer je blogs met beeld en geluid wilt kun je ook je content marketing uitbesteden aan onze experts. Verder is de blog een ideale manier om goodwill te creëren bij je potentiele klanten. Je laat namelijk zien dat jij alle kennis over de producten die je verkoopt in huis hebt. Blogs laten schrijven is dus op vele punten goed voor je bezoekersaantallen en je conversies. Daarom raden wij je zeker aan om je hierin te verdiepen.

Je blogs laten schrijven door onze experts

Wanneer je blogs wilt laten schrijven door onze experts kun je uitgaan van een professionele aanpak. Natuurlijk schrijven wij de blogs aan de hand van een strategie. Eerst doen we een zoekwoorden onderzoek en kijken we naar de ranking van je webshop. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken naar de keywords waarop jouw webshop al rankt. Juist die keywords gaan we vermijden. We willen namelijk niet dat een categoriepagina en een blog moeten vechten om de toppositie binnen Google. Je categoriepagina’s zijn natuurlijk veel belangrijker waardoor we conflicten tussen pagina’s willen vermijden. Nadat wij de keywords hebben geselecteerd gaan we onderwerpen bedenken en informatie verzamelen. Met deze informatie kunnen wij jouw blogs gaan schrijven. Als ze klaar zijn zetten we ze online. Hierbij denken we aan de opmaak van je blog, een leuke titel en een pakkende meta description. Blogs laten schrijven is dus een heel proces. Met de kennis en ervaring van onze experts kun jij rekenen op leuke blogs die geoptimaliseerd zijn voor Google. Je hoeft er zelf dus niet meer naar om te kijken! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om voor jouw webshop blogs te laten schrijven? Neem dan snel contact met ons op!

Je blogs laten schrijven?

Wil je ook resultaten behalen met jouw webshop?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!