Bloggen | Molders Media

Bloggen

Een potentiële klant die op jouw website terechtkomt is nooit meteen overtuigd. Door te bloggen maak je duidelijk dat je als bedrijf daadwerkelijk over een uitstekende kennis beschikt over het product. Dit zorgt voor meer vertrouwen richting de bezoeker waardoor een potentiële klant veel efficiënter een echte klant kan worden.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon! 

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Bloggen

Meerwaarde voor je ranking binnen Google

Bloggen is iets waar meer voor nodig is dan een mooi toetsenbord. Tijdens het schrijven van een blog dient er namelijk rekening te worden gehouden met relevante zoekwoorden. Alleen door hier voldoende rekening mee te houden wordt er voor gezorgd dat je ranking binnen Google structureel zal verhogen. Je potentiële doelgroep komt op deze manier veel sneller in aanraking met jouw website en de aangeboden producten.

Zeer geschikt voor interne linkbuilding

Hoe belangrijk externe linkbuilding voor je website ook mag zijn, dit kan ook gezegd worden voor de interne linkstructuur. Door te bloggen zorg je er op eenvoudige wijze voor dat er links opgenomen kunnen worden naar de verschillende pagina's van je website. Ook dit zorgt er voor dat de ranking van je belangrijkste pagina's structureel wordt verbeterd.

Periodieke content is belangrijk

Misschien nog wel de belangrijkste reden om er regelmatig voor te kiezen om nieuwe blogberichten op jouw website te plaatsen: Google houdt van regelmatige, nieuwe content. Op deze manier is het voor Google namelijk duidelijk dat er blijvend tijd en moeite wordt gestopt in het verbeteren en / of uitbreiden van de website in kwestie. Ook dit zal de ranking alleen maar ten goede komen.

Overtuigd? Start vandaag nog!