B2B marketing

Molders Media

Je bent leverancier van auto-onderdelen.
Je bent een groothandel in food.
Je verkoopt medische artikelen aan ziekenhuizen en zorginstellingen.
Je verkoopt kantoorartikelen aan bedrijven.
Je levert fashion aan boutiques.

Kortom: je bent eigenaar van een B2B bedrijf.

Dan val je in 1 van deze 2 categorieën:

 • Je hebt al een webshop. Maar is ie nog up to date? En haal je er genoeg uit qua online marketing? We zijn er oprecht benieuwd naar!
 • Je hebt nog geen webshop. We zijn heel benieuwd wat voor bedrijf je hebt, en of er in je businessmodel nog een gat of zwakke plek is, waar een webshop een oplossing voor kan zijn.

De voordelen van Molders Media.

 • Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor webshops
 • Wij kicken niet op hoe groot je bent. We werken voor landelijke spelers die #1 zijn in hun branche. En voor kleinere bedrijven die willen groeien
 • We leveren schaalbare en wendbare webshops en online marketing. Groeit of krimpt je bedrijf? Je webshop en online marketing buigt met je mee
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor B2B marketing?

Molders Media

B2B webshop laten maken.

Een webshop klinkt als een uitgave. Voor veel bedrijven is het een manier om uiteindelijk kosten te besparen en fouten door handmatige bestellingen te elimineren.

Zomaar 3 uitdagingen voor B2B webshops én hoe wij deze voor je fixen.

 • Heel veel productcategorieën en producten. Hoe krijgt je klant snel overzicht, hoe help je hem keuzes maken? Daarom zorgen wij voor guided selling. Oftewel: razendslimme filteropties. Essentieel voor je conversie.
 • Autorisaties en rollen per account. Welke inkoopcollega’s krijgen bestel autorisatie? Tot welk bedrag? Jij bepaalt, wij regelen het superstrak voor je in.
 • Koppeling met jouw voorraadsystemen, administratiesystemen en andere software.
  Fouten maken in dit proces heeft gevolgen in de hele keten. Daarom bouwen en onderhouden we bijzonder zorgvuldig. En is het echt een voordeel dat we gespecialiseerd zijn in webshops.

SEO voor B2B webshops.

Heb je een B2B webshop? Ook dan is het slim om werk te maken van de SEO optimalisatie van je webshop. Organisch bereik = organisch meer naamsbekendheid en meer conversie. Hierdoor laat je de SEO het saleswerk doen voor je bedrijf. Want als ondernemer heb je altijd 2 dingen te weinig: tijd en geld.

Met deze SEO-diensten helpen we dagelijks B2B webshops:

 • SEO copywriting
 • Technische SEO
 • Linkbuilding
 • Zoekmachine optimalisatie

Eerst weten hoe je huidige webshop scoort? Check voor welke valkuilen onze SEO scan je kan behoeden, en wat het je kan opleveren.

Molders Media

Zo helpt Molders Media je verder.

We stellen samen met jou de strategie op die bij jou past. Die is afhankelijk van jouw branche, jouw doelgroep, jouw bedrijf, jouw aanbod, jouw budget en jouw doelstellingen.

We nemen alle mogelijkheden door, benoemen kansen en risico’s, en doen grondig vooronderzoek om haalbaarheid te bepalen. Tijdens de campagnes die we draaien houden we je bij de les, en heb je zelf inzicht in je data. Je hoeft dus niet op onze rapportages en telefoontjes te wachten.

Bel ons niet…

 • Als je Russische roulette wilt spelen met je portemonnee
  Jij bent eigenaar van al je data, je hebt toegang tot je eigen Google Analytics en je bent ook welkom met een klein budget. Best uniek in onze branche, kunnen we je vertellen. Maar wij vinden dat logisch.
 • Als je gelokt wilt worden met gouden bergen
  Je krijgt van ons altijd een eerlijk verhaal: We kunnen vooraf door onze vooronderzoeken al goed inschatten wat je resultaat gaat zijn. Zien we geen kansen, dan gaan we niet aan de slag voor je. Ook tussentijds sturen we bij.
 • Als je graag een tweede of zelfs derde bureau inschakelt voor je online marketing
  Andere online marketingdiensten nodig? Opschalen? Wij groeien met je mee. Omdat we als specialist in online marketing voor webshops ALLE vormen van online marketing aanbieden. En werken voor kleine spelers en de grootste bedrijven in hun branche.
 • Als je ’s avonds in slaap wilt vallen met ons antwoordapparaat
  Want als je ons belt op welk goddeloos tijdstip dan ook, is de kans heel groot dat we gewoon opnemen. En je probleem zelfs meteen fixen. Zodat de verkoop in je webshop gewoon door kan gaan, en je geen kostbare euro’s verliest.

Ok, je belt ons toch. Dan krijg je…

 • Een idee of je wel lekker met ons kunt samenwerken. Want niet iedereen kan onze directheid waarderen. We zijn hierin de Nederlanders onder de Nederlanders zeg maar.
 • Meteen je eerste praktische tips, omdat we meteen even naar je webshop kijken.
 • Meteen een strategische tip. Hoe je de belangrijkste online marketing valkuil in jouw branche vermijdt bijvoorbeeld.

We laten je graag persoonlijk onze cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.