Automotive marketing

Molders Media

Een customer journey om U tegen te zeggen

De uitdaging bij automotive? De grote concurrentie. En de consument die wikt… en weegt. En een ingewikkelde klantreis doorloopt.

Jij moet er als merk online echt zijn voor álles: inspiratie, oriëntatie en zélfs voor aankoop. Want een proefrit is voor 10% van de kopers zó 2019. Om in de aankoopfase de race te winnen, moet je daarvóór in het proces op alle punten zichtbaar, relevant en uniek zijn.

Ga er maar aanstaan met je online marketing. Gelukkig hebben wij van dit soort vraagstukken ons werk gemaakt.

De voordelen van Molders Media.

 • Gespecialiseerd in webshops voor automerken
 • Door onze succes cases in de automotive kennen we de valkuilen van online marketing in deze branche. En we vermijden ze voor je
 • We innoveren. Klein experimenteren en bij succes opschalen. Zo vinden we best practises uit
Hi!
Ik ben Avtar.

jouw aanspreekpunt voor alle SEO en website gerelateerde vragen of opmerkingen.

Avtar Singh
 

Wat heb jij aan ons als bureau voor automotive marketing?

Molders Media

Vragen en vertrouwen: bouw een relatie op.

Een consument zit met zo veel vragen. Is deze auto ook nog handig als de kinderen straks groter zijn? Koop ik nieuw of occasion? Elektrisch, of toch hybride? Hoe zit het met mijn bijtelling? En wat denk je van de wagenparkbeheerder die weer toe is aan 150 nieuwe auto’s voor zijn collega’s? Die heeft weer totaal andere aanvullende vragen.

SEO copywriting is essentieel om vroeg in de klantreis informatie te geven. Je zorgt ervoor dat je de informatie biedt die consumenten zo hard nodig hebben om jou als merk, jou als aanbieder te vertrouwen.

Maar een aankoop doet een klant niet op basis van droge features. Hij wil zien hoe zijn leven mooier, zorgelozer, levendiger of makkelijker wordt met jouw auto. En dus draai je een multi-channel merkcampagne.

Dan wil je een aanbieder die snapt hoe je de online marketing inricht, die succescases in de automotive heeft, en die alle online marketingdiensten onder 1 dak heeft. We gaan graag met je in gesprek!

Waarom je als fietsbedrijf of scooterboer moet targeten op automotive.

Ok, we nemen je mee in een leuke case:

Verkoop je elektrische fietsen, scooters, of andere autoloze manieren om mensen van A naar B te brengen? Dan kun je met je online marketing slim targeten op de argeloze autozoeker. Die verwacht jou helemaal niet tussen zijn zoekopdracht ‘Beste auto korte afstanden’ (9.880.000 hits op google). Terwijl jouw elektrische fiets hier een geweldige oplossing voor is: goedkoop, gezond, en gemakkelijk.

Want wat wij weten: mensen zoeken helemaal geen auto, maar een oplossing om prettig van A naar B te komen. En als jij een totaal andere oplossing biedt dan mensen verwachten… Dan ben je ineens de dark horse, de outsider, de wild card. Je valt op. En je kunt zomaar die order binnenslepen.

Op deze manier kijken wij naar online marketing. Innovatief. Een beetje gek. En het werkt. Wil je ook een probleem oplossen voor je klanten? We vinden samen met jou best practises uit.

Molders Media

Zo helpt Molders Media je verder.

We stellen samen met jou de strategie op die bij jou past. Die is afhankelijk van jouw branche, jouw doelgroep, jouw bedrijf, jouw aanbod, jouw budget en jouw doelstellingen.

We nemen alle mogelijkheden door, benoemen kansen en risico’s, en doen grondig vooronderzoek om haalbaarheid te bepalen. Tijdens de campagnes die we draaien, houden we je bij de les en heb je zelf inzicht in je data. Je hoeft dus niet op onze rapportages en telefoontjes te wachten die je natuurlijk wel regelmatig krijgt.

Bel ons niet…

 • Als je Russische roulette wilt spelen met je portemonnee
  Jij bent eigenaar van al je data, je hebt toegang tot je eigen Google Analytics en je bent ook welkom met een klein budget. Best uniek in onze branche, kunnen we je vertellen. Maar wij vinden dat logisch.
 • Als je gelokt wilt worden met gouden bergen
  Je krijgt van ons altijd een eerlijk verhaal: We kunnen vooraf door onze vooronderzoeken al goed inschatten wat je resultaat gaat zijn. Zien we geen kansen, dan gaan we niet aan de slag voor je. Ook tussentijds sturen we bij.
 • Als je graag een tweede of zelfs derde bureau inschakelt voor je online marketing
  Andere online marketingdiensten nodig? Opschalen? Wij groeien met je mee. Omdat we als specialist in online marketing voor webshops ALLE vormen van online marketing aanbieden. En werken voor kleine spelers en de grootste bedrijven in hun branche.
 • Als je ’s avonds in slaap wilt vallen met ons antwoordapparaat
  Want als je ons belt op welk goddeloos tijdstip dan ook, is de kans heel groot dat we gewoon opnemen. En je probleem zelfs meteen fixen. Zodat de verkoop in je webshop gewoon door kan gaan, en je geen kostbare euro’s verliest.

Ok, je belt ons toch. Dan krijg je…

 • Een idee of je wel lekker met ons kunt samenwerken. Want niet iedereen kan onze directheid waarderen. We zijn hierin de Nederlanders onder de Nederlanders zeg maar.
 • Meteen je eerste praktische tips, omdat we meteen even naar je webshop kijken.
 • Meteen een strategische tip. Hoe je de belangrijkste online marketing valkuil in jouw branche vermijdt bijvoorbeeld.

We laten je graag persoonlijk onze cases zien. Maak een afspraak.

Avtar Singh

Neem vrijblijvend contact op met Avtar.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.