Shopping app laten maken | Molders Media

Shopping app laten maken

De jonge generatie is niet meer echt opgegroeid met het bezoeken van webshops. Bij deze doelgroep wordt het zogenaamde “swipen” dan ook van kleins af aan geïntroduceerd. Dit betekent dat je er als eigenaar van een webshop tegenwoordig niet omheen kan om een kwalitatieve shopping app te laten ontwikkelen.

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon!

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Shopping app laten maken

JMango360 partner

Molders Media is JMango360 partner. Dit betekent dat wij over alle noodzakelijke kennis beschikken om op dit platform zowel hybride als native apps te ontwikkelen. Veel mensen die eigenaar zijn van een webshop vrezen dat het laten ontwikkelen van een app altijd handenvol met geld moet kosten. Dat is niet het geval indien je hiervoor een beroep doet op de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Gezien het feit dat wij JMango360 partner zijn en het gaat om een zogenaamde SAAS oplossing kan er zonder probleem een app worden ontwikkeld geheel op maat van jouw budget. Wij zorgen er bijgevolg voor dat een shopping app voor alle partijen financieel aantrekkelijk wordt.

Geschikt voor iOS en Android

De shopping apps die door ons worden ontwikkeld zijn steeds geschikt voor 's werelds populairste platformen. Dit betekent dat onze shopping apps perfect bruikbaar zijn op alle systemen die draaien op het iOS of Android besturingssysteem.

Overtuigd? Start vandaag nog!