Affiliate marketing

Een krachtpatser die voor jou je producten verkoopt of promoot. Dat is de kracht van affiliate marketing.

Grote giganten in jouw branche trekken veel verkeer. Op die kracht kun jij als kleinere speler meeliften. Hoe? Je meldt je webshop aan bij zo’n gigant – we noemen ze publishers – en stelt promotiemateriaal beschikbaar, zoals kortingscodes, banners en teksten. Een publisher plaatst die op zijn website, en jouw verkoop via die partij kan beginnen. Zo profiteer je als kleinere speler in de markt van het zoekverkeer, de naamsbekendheid en betrouwbaarheid van de grote jongens.

Maar het is wel oppassen geblazen als je in deze wereld stapt. De wereld van affiliate marketing wordt namelijk bevolkt door heel wat schimmige sites. Publishers die slechte levervoorwaarden of service leveren aan de klant. Dat straalt af op jouw goede naam, waar je juist zo hard aan bouwt. Of partijen die veel te hoge marges vragen. Waardoor je je product net zo goed gratis weg kan geven.

Wij loodsen je door dit mijnenveld. En zorgen dat affiliate marketing zich op lange termijn uitbetaalt.

De voordelen van affiliate marketing uitbesteden.

  • Via ons kom je binnen bij onbereikbare publishers
  • We adviseren je over welke partners bij je passen
  • De betrouwbaarheid van gevestigde publishers straalt af op jouw product
Hi!
Ik ben Stefan.

jouw aanspreekpunt bij Molders Media. Voor al jouw vragen en opmerkingen kan je contact met mij opnemen.

 

Wat heb jij aan ons als affiliate marketing bureau?

Deuren openen.

Publishers gaan niet zomaar in zee met iedere webshop. Ze zijn een beetje als de populairste jongen van de school die alleen het mooiste meisje van de klas wil daten. Publishers promoten dus vooral grotere bedrijven met een bewezen track record, omdat ze dan zeker weten dat er verkoop is.

Advies over het juiste moment.

Pssst… Eén van onze beste tips horen? Komt ie: beginnende webshops kunnen beter eerst investeren in SEO en Google Ads. Omdat daar eerst veel meer winst uit te behalen valt, en de investeringen in een publisher best hoog kunnen zijn, vanwege de marges die ze vragen.

Bloggers, vloggers en influencers.

Ook een vorm van affiliate marketing: bloggers, vloggers en influencers inzetten! We hebben contacten met bloggers in allerlei branches. Hoe het werkt? We sturen jouw producten op naar onder andere modemeisjes, gadgetgeeks, creabea’s en sportfanaten, en zij besteden in hun video’s, blogs of Instagram posts aandacht aan je product.

Affiliate marketing uitbesteden aan Molders Media.

Je lift mee op het succes en de betrouwbaarheid van de top publishers in jouw branche. Zo bouw jij aan je naamsbekendheid en je betrouwbare imago. Je krijgt zo klanten die je nooit in je eentje had kunnen aantrekken. Door je goede producten en uitstekende klantenservice – we gaan ervan uit dat je die levert – maak je van een toevallige voorbijganger een levenslange klant.

We laten je graag persoonlijk onze succes cases zien. Maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Klaar om hoger in Google te komen?

Neem contact met ons op.