Affiliate marketing | Molders Media

Affiliate marketing

Jouw producten of diensten op efficiënte wijze kunnen aanbieden op kwalitatieve, bekende websites die perfect aansluiten bij jouw doelgroep? Dit alles bovendien zonder dat er grote investeringen gemaakt dienen te worden? Het is perfect mogelijk door gebruik te maken van affiliate marketing!

Score van een 9.7

Gebasseerd op echte klanten

200+

Tevreden klanten

Straight to the point

Rotterdamse mentaliteit

Stefan is de aangewezen persoon!

Voor een online marketeer met alle certificaten in de pocket moet je bij Stefan zijn. Hij is een expert als het aankomt op SEO en SEA en helpt jouw webshop naar een hoge positie binnen Google. Voor alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en Google Adwords moet je dus bij Stefan zijn!

Affiliate marketing

Tradetracker.com

Molders Media is partner van Tradetracker.com. Wij hebben er voor gekozen om met deze partij in zee te gaan omdat zij over een sterk uitgebouwd en kwalitatief netwerk beschikken. Dit biedt onze opdrachtgevers de mogelijkheid om hun producten of diensten aan te bieden via een website die perfect aansluit op diens doelgroep. Op deze manier worden op efficiënte wijze de juiste klanten bereikt en dat zonder dat er grote investeringen dienen te gebeuren.

Beheer uitbesteden

Het opzetten van affiliate marketing voor je webshop is één ding. Nadat alles is opgezet moet er echter ook rekening worden gehouden met de nodige opvolging. Het beheren van je affiliate marketing activiteiten is minstens even belangrijk als een kwalitatieve opzet realiseren. Het beheren van je affiliate marketing kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Wil je er zeker van zijn dat je niets over het hoofd ziet en je steeds kan rekenen op de meest optimale resultaten? In dat geval is het beheer van je affiliate marketing activiteiten uitbesteden altijd een aanrader.

Affiliate marketing set-up uitbesteden

Gebruikmaken van de mogelijkheden die door middel van affiliate marketing worden aangeboden is voor elke webshop eigenaar interessant. Veel mensen beschikken echter helemaal niet over de vereiste kennis om affiliate marketing op te zetten. Dit is een gemiste kans. Wij van Molders Media beschikken over alle vereiste kennis om jouw affiliate marketing campagne op te zetten en te beheren. Gecombineerd met het feit dat wij partner zijn van één van de meest uitgebreide, kwalitatieve en professionele affiliate netwerken op de markt kunnen probleemloos de meest optimale resultaten worden gerealiseerd.

Overtuigd? Start vandaag nog!